Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanı isteyenler hele bu paralara akıl hastanesine yatırılmalıdır

toplu halde kafayı yediniz sanırım
Uzun süre sağ beksiz kalındıktan sonra Jelert transferinde böyle bi şehvet vardı forumda. Yine aynı şehveti gözlemliyorum. Dolandırıldık diyenlerle dalga geçiliyor, uWu Hatipoğlu ahlatın başındayam editleri paylaşılıyordu

Derdi layk olanlarla derdi Cimbom olanların kavgasıdır bu

Icardi umarım ilk geldiği zaman verdigi performansın en azından yarısı kadar etkili olur ya. En önemli faktör o bence kim gelirse gelsin. En büyük transfer Icardi’nin futbola sağlam dönüşü olur

25 yaşında muhtemelen kariyer sezonunu yaşıyacak Sarayla düşüşe geçmiş yıllık 10 kağıt isteyen kağnı Hakanı takas etmek gibi bir mallık yapmayız umarım.
Bence de Sara ile kafa kafaya takas yapmak yanlis olur. Ancak Sara'nin kariyer sezonu yapmasi falan bayagi iyimser bakis. Ben Sara'yi satip bonservisini geri alsak raziyim. Ayrica Hakan gayet iyi futbolcu. Asil sorun olan sozkonusu maas ve bonservis.

Bir de kamp dönemi başlamadan önce teknip ekibe yurt dışından kondisyoner vs. getirsek lig'e ve en çok SL maclarina iyi hazirlanmis oluruz. Yönetimin ve ya hocanin böyle bir düşüncesi varmidir..?

ankette gelsini işaretledim
iyi topçu çünkü

ama bonservis verilmemeli
verilcekse de maaşta iskonto yapmalı Hakan

kulübe total maliyeti €25m falan olmalı üç yıl için

Hakan geliyor diye Sara niye gitsin ki. Elde zaten 3 tane OS var. Berkan'ı, Kerem'i filan topçudan saymıyorsunuz herhalde, normalde şu an kadro dışı olmaları lazım. Eyüp, Gökdeniz ve Yusuf'u hoca yine muhtemelen oynatmayacak. (yanlış bu arada, çoktan rotasyonun parçası haline gelmelilerdi). 50 maç oynayacağız. Geçen yıl AL'de kadro darlığından elek olduk. Sara da çalışıp 11'e girmeye çalışsın. Adama iyi para verdik diye sürekli 11'de oynatacağız diye bir şey yok.

3 yıllık sözleşme 4-3.5-3 m euro maaş yıl ilerledikçe düşen, 12-15 bons makul bence
Inter'de €6.5m + €1.5m şeklinde iki yıl daha sözleşmesi var. Bunlar net rakamlar

Sen orada garanti kazanacağı parayı burada vermeyek. Cimbom için feda desin gibi bi şey diyosun sanırım. Benim kafada 5 maaş 10 bonservis vardı üst limit olarak

5 maaş 15 bonservis 10 falan hakana manasız iyi oyuncu okayde 15-20 bonservis veripte maaşıda, bonservisi de çok olan adam bu takımda sadece osimhen olabilir oda normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt