Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.688
- 66.779
- 5.003
Hatip hakan ç transferiyle aylarca uğraşır böylece hayırlı bir iş olmuş olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun süre sağ beksiz kalındıktan sonra Jelert transferinde böyle bi şehvet vardı forumda. Yine aynı şehveti gözlemliyorum. Dolandırıldık diyenlerle dalga geçiliyor, uWu Hatipoğlu ahlatın başındayam editleri paylaşılıyorduHakanı isteyenler hele bu paralara akıl hastanesine yatırılmalıdır
toplu halde kafayı yediniz sanırım
Ağustos sonuna ancaOzan Kabak haberi çıksın artık
Ikinci baris savaş olan,şeskoHangi Oğuzhan
Bence de Sara ile kafa kafaya takas yapmak yanlis olur. Ancak Sara'nin kariyer sezonu yapmasi falan bayagi iyimser bakis. Ben Sara'yi satip bonservisini geri alsak raziyim. Ayrica Hakan gayet iyi futbolcu. Asil sorun olan sozkonusu maas ve bonservis.25 yaşında muhtemelen kariyer sezonunu yaşıyacak Sarayla düşüşe geçmiş yıllık 10 kağıt isteyen kağnı Hakanı takas etmek gibi bir mallık yapmayız umarım.
Ikinci baris savaş olan,şesko
Bi anda elektrikler gitti adamda,beni de dumura uğrattı vallahiŞaşırdım rtaş bu duruma
3 yıllık sözleşme 4-3.5-3 m euro maaş yıl ilerledikçe düşen, 12-15 bons makul benceankette gelsini işaretledim
iyi topçu çünkü
ama bonservis verilmemeli
verilcekse de maaşta iskonto yapmalı Hakan
kulübe total maliyeti €25m falan olmalı üç yıl için
Inter'de €6.5m + €1.5m şeklinde iki yıl daha sözleşmesi var. Bunlar net rakamlar3 yıllık sözleşme 4-3.5-3 m euro maaş yıl ilerledikçe düşen, 12-15 bons makul bence