Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen abi Hakan cok hareketsiz ya napcaz bilmiyorum

1750050067964.webp

Hakaaaaan

15 bonservis ve yıllık 5 milyon maaş üstüne gelirse küfür show.

18+5

Inter zaten yüksek bedel ödemez. İstediğimiz bedeller gelmez kimseden, 30 falan.
EPL talibi olursa oyle bir beklentim olusabilir acikcasi. Italyanlar asla odemez o parayi sanmam.(Samiyen tiviti utd mesela, cek 35 M islerine gelirse)

O meblagda teklif gelmezse transfer olmasini istmem, kalsin derim.

En cok istedigim seylerden biri transferde TR algisi kirilmasi ya da en azindan bizim adimiza istisna olarak algilanmasi. Ya zararina satis/ya ederinden aza gonderme/ ya da kazik yeme durumlari.Ama hatip ve benzeri ceketlilerle zor o isler.

Suan Hakan transferi için dogru zaman. Hem Galatasaray hem Hakan icin.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

EPL talibi olursa oyle bir beklentim olusabilir acikcasi. Italyanlar asla odemez o parayi sanmam.(Samiyen tiviti utd mesela, cek 35 M islerine gelirse)

O meblagda teklif gelmezse transfer olmasini istmem, kalsin derim.

En cok istedigim seylerden biri transferde TR algisi kirilmasi ya da en azindan bizim adimiza istisna olarak algilanmasi. Ya zararina satis/ya ederinden aza gonderme/ ya da kazik yeme durumlari.Ama hatip ve benzeri ceketlilerle zor o isler.
United herkesi takip eder, mevcut şartlarda zor durumdalarken net adam almak isteyeceklerdir.

istediklernden olumlu yanıt alamazlarsa ve teklifle gelirseler 35 alırsın United’dan, doğru.

Sence Sara satilmali mi amirim
Düşük bedellere bırakmaya gerek yok ama burada söylendiği kadar da iyi bir oyuncu değil. Bir kere ağır bir adam, o ağırlığını kompanze edecek oyun görüşü ise yok. Yerden pasları playmakerlık yapacak düzeyde değil.

Alameti bence ofansif yetenekleriydi hatta o yüzden gelmeden bunu biz ocakta 10 numaraya kaydırırız demiştim ama onları da bizde hiç gösteremedi.

35leri görmesi için ŞLde fark yaratmalı, pek ihtimal vermiyorum. Akan oyunda ekimden sonra skor katkısı yok ligde, eşşeği bağlasan 8 ayda bir gol atardı.

Barışın satıldığı senaryoda Sancho çekebilirsek müthiş kadro oluyor kâğıt üstünde sağ beke mukiele boeyden güzel oluyor uygun olursa olmazsa boeyi istemesemxe kiralık denenir

Ekli dosyalar

• IMG_8304.webp
    IMG_8304.webp
    68,8 KB · Görüntüleme: 25
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt