- 18 Temmuz 2009
- 81.907
- 239.180
- 5.263
Lucumi’nin Davinson seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onun seviyesinde degil zaten. Farkli bir oyuncu ama iyi bir ikili olabilirler.Lucumi’nin Davinson seviyesinde bir oyuncu olduğunu düşünmüyorum.
Frankoya cozum yokki jelerti salliyoruz.Ayrica 2003+ dogumlu iki oyuncu bulmamiz gerekiyor.
Para yok hepsini harcadım Alper
Söylediklerine katılıyorum ama şöyle düşün bu kadar maliyete gireceğiz alabilmek adına ve sürekli o gözle bakılacak.Benim önceliğim gerçekten domine edebilecek bir 10 numara.inan bana ilkay'ı hakana tercih ederim F/P olarak.Ama dersenki Torreira Lemina Yedekliyelim ozamanda genç ısıran çok daha düşük maliyetli oyunculara gidelim derim. Hakan'ı ben bizim takımda maalesef bir şablona oturtamıyorum ve seyircinin çok tepkisini çekeceğini düşünüyorum.Düşünsene 20M Euro bonservis yıllık 10 M ücret verdiğini .Herkes o gözle bakacak ve karşılık gelecekmi acaba? Ki istenen ve aldığı ücret belirttiğimin çok üstünde şuan. Önceliğimiz çilingir ve ben safkan 10 numara oynayabileceğini düşünmüyorum.Sence?Bora biz her gelene önceden bir tantana yaparız. Yıllardır üst düzey takımlarda hakkıyla oynamış, neredeyse her gittiği takımda kaptanlık yapmış birisi. Gelirse elbette katkısı olacaktır takıma. Yerli olması, oyun görüşü liderliği ile bir farkı olacaktır elbette… milli takımda da montella gelene kadar verim alınabilecek mevkiler dışında oynatıldı. Montella nın doğru yere yerleştirmesi ile birlikte milli takımda da üst düzey performans sergilemeye başladı.
Biz alırsak durumuna bakalım. Dün gece de belirttim. Oyunu 12-13 kişiyle oynayınca Avrupa da başarı gelmiyor ne yazık ki. Elendiğimiz maçlara bakarsak en çok eksik kadro yüzünden Avrupa da saf dışı kaldık. En az 50 maçlık bir sezonda herkese çok ihtiyacımız olacak. Lemina torreira sara üçlüsü ileriye alınacak bir 10 numara ile götürürüz düşüncesi mevcut ki normalde sadece lig olsa götürürüz. Yalnız kritik dönemde atıyorum lemina sakatlığı ya da torreira cezası falan olduğunda oyuna kimi atacağız? Hele 2 kişinin birden eksik olduğunu düşünürsek nasıl olur durum bilmiyorum.
Gelelim almalı mıyız konusuna. Yerli olduğu için almamız artı olur. Ama vahşi geçen bonservis ve yıllık ücretler ile değil. Burada Hakan ın bize gelmek için fiyatını aşağılara çekmesi lazım. Bonservis için de 20 li rakamlardan aşağıya düşmesi gerekiyor. Bu oyuncunun ederi değeri falan yüzünden değil, takımın geleceği adına söylediğim rakamlar. Yoksa Hakan 30 milyona napoliye Bayern Dortmund gibi bir takıma gitse kimse şaşırmaz.
Selçuk inan prime dönemi gibi bir 2 sene yaşasa bu takımda şimdiye kadar söylenen herşeyi unutur herkes.
Ya stopere ya da orta sahaya (ya da duruma gore Morata giderse, yedek forvet olarak) genc oyuncu bulmamiz sart.Frankoya cozum yokki jelerti salliyoruz.
Ya da fransadan gencolara bakmak lazim, rennes altyapi falan
Cok agresifiz abi
Üstat sende rumensarayi özlemedin miKolombiyasaray
önede duranı alırız tam llur
Dmeye getirdigim o zaten, sahaya attiginda iyi kotu bir seyler vermesi lazim o 2 profilin(hoca kullanirsa tabi-daha ne eyup ne gokdeniz adam gibi macta gormedim 1 kupa haricinde)Ya stopere ya da orta sahaya (ya da duruma gore Morata giderse, yedek forvet olarak) genc oyuncu bulmamiz sart.
Jelert ve Yusuf o kontenjani bosuna isgal ediyor.