- 3 Haziran 2015
- 56.806
- 65.940
- 4.143
Barış Alper Sane Hakan Davinson Bu oyuncuların sezon ortasında birbirine girme ihtimali pek düsük değil bana göre takım iyi kaynaşmalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazan cizen hepsi oyle... Etkilesimi aliyorsa gundemi sicak tutuyor.Doğru diyon.romano premier lig ihtimalini düşük görüyo normalde osimhen için.di marzio da juve osimhen işi yaş dedi 2 gun once
Sami'nin minnoş kalbini neden kırdın?Batman 1. lige cikamadigi icin mi bu kadar gerginsin
Hakan Çalhanoğlu’nu şahsen tanıyorum. Menajeri Gordon bu hafta İstanbul’a gelecek. Inter’le sadece bonservis problemi var.
güvenilir mi ?
İlgilendigimiz oyunculara 10 - 15 maaş teklif ediyoruz inanılır gibi değilHakan iyi bir Galatasarayli, ama ben her iyi bir Galatasarayliyim diyenin de bu sozunu icraata donusturmesini bekliyorum. Yani oyuncunun kendisi de bir fedarkarlik yapmali yoksa her topcuya 10 milyon euro vereceksek hepsinin kani tabi sari-kirmizi akar.
3 senelik anlasma, senelik 5 milyon euro. Bizim yapmamiz gereken teklif bu. Tabi bonservisi de ne olacak muamma ama oyle 20-25 veremeyiz kendisine.
seni taniman Samiyi , inceden inceden laf sokmayi sever oSami'nin minnoş kalbini neden kırdın?
Hakan Calhanoglunu istemedigimiz icin fbli imhasinda bulunmustur bizeForumfbde bu kadar fbli yok
Aralarına Emiliano Martinez girdi mi tam ortam olur KemalimBarış Alper Sane Hakan Davinson Bu oyuncuların sezon ortasında birbirine girme ihtimali pek düsük değil bana göre takım iyi kaynaşmalı
Hakan Çalhanoğlu, imza parası dahil yıllık 10 milyon Euro’ya tamam dedi. (Çağatay Çelik - HT Spor)
reis sen bilirsin rrahmaniyi alabilme şansımız hiç yok muTransfer - Lemina - Davinson - Eren/Jakobs
Hakan*
Torreira - Sara
Sane - Barış - Yunus
Değişim kaçınılmaz sondur. Bak city ve madrid ne hale geldi.Takımımız oturmuş neden bu kadar çok transfer istenip takımın dengesinin bozulması, 2024 yılında yaptığımız hatanın aynısının yapılması isteniyor. Süper topçu alsan bile tutmama şansı var.
Almamız gereken topçular öncelik = Osimhen, orta saha fiziksel driblingçi 8 numara ve Kaleci
Olursa fırsat çıkarsa = sol stoper, sağ bek ve 10 numara ve bir kaç tane gelecek vadeden topçu
bu takımın başka transfere ihtiyacı yok, 11 den sağlam adam giderse o ayrı onun yerine alırsın.
beni sorsana bir de ne yapar mışım.Chatgptye sordum Hakan
46 maçta 15 gol 24 asist yapar diyor.