Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.720
- 20.293
- 2.193
Mason ansızın atılan balistik füze gibi geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuesta konusunda okana satışı nasıl koydu ama trtsporda
Poğram başında da okanı niye bu kadar övüyo diyodum meğer cuesta sorusu gelince satacakmış
STİLLER'i alma ihtimalimiz yok mu
hakana 30 vereceğime ona 35-40 veririm
10 m2 biraz fazla olmuş gibi renkdaş şu forumda bir adam çıkarsak daha çok mesafe kateder gibiSn. Abim bu son mesaj olsun tartışmayı sonlandıralım zira hiç verim alamadım
40 bons 10 maaş skalası diyoruz o listedekiler bu fiyata uyuyor ne vitinhası ne merinosu allasen yaw dalga mı geçiyorsun
Hakan 10 m2de oyun oynuyor sen sadece isimle etiketle değerlendiriyorsun,sana göre allah bilir şu an modric dünyanın en iyi os dır ama herif bitti,kendini kloop zanneden mert s yüksel de mesela alabayı bayerndeki alaba zannedip öneriyor ama herif şu an djilobodjiden hallice ,zaten sen isim olarak değerlendirdiğin için bruno ve bernardo hakandan iyidir diğerleri ondan kötüdür diyorsun ben ne diyebilirim ki böyle bir bakış açısına
Sadece hayırlı nöbetler diyebilirim![]()
Adaşından vazgeçmişiz, masada değil mişiz, kazıktan kurtuldukAcil duyum gelmeli
Adnanım F5 yaptım yine de hareket etmiyor
calanoglu gelirse ilk 11 böyle olur o zaman
xxxx
zallayi - sances - bardak - eren
toreyra - lemina
bay - sane - yunus
icardi
masterchef başlamış
acunda bıraktığına göre sğız tadıyla bu akşam masterchef izleyebiliriz artıkn
Nasıl izliyorsun o yarışmayi reis yav asırı sıkıcı gelmiyor mu para verseler anca öyle izlerim valla
müthis yere koymussun hakani rengo. görünmez hakancalanoglu gelirse ilk 11 böyle olur o zaman
xxxx
zallayi - sances - bardak - eren
toreyra - lemina
bay - sane - yunus
icardi
Evette masterchefle bekarlik ne alaka ki eşin mi zorluyorbekarsın sanırım