Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.553
- 20.858
- 2.233
Aynı gün 2 tane açıklanmaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adminim ben formadaki fontunda böyle olmasını istiyorum.Bu Arial olan değil ki? CL fontu gibi gözüküyor
Kim üstadŞu herif cildirtiyor beni ya sövüp ceza yicem davalık olucam. Arabuluculu ücreti ne oldu en son bilen var mı
12ye kadar tinderda sapıklık yapalım bariİpucu bari versinlerde onu bulmaya çalışırken zaman geçsin.
Gs Store'da var bu ama font olayında elimiz kolumuz bağlıAdminim ben formadaki fontunda böyle olmasını istiyorum.
![]()
TFF sağ olsun salmıyor ki yapalım. CL fontu ile alırız yeni sezon formalarını. Bu arada forma alacakken CL fontu ile bastırtabiliyorsunuz numara ve ismiBen formadaki fontunda böyle olmasını istiyorum.
![]()
İnanılmaz kalite fark ediyor umarım bir gün bu sorun çözülür.Gs Store'da var bu ama font olayında elimiz kolumuz bağlı
Sahsen sevinirim.Sonunda BTC'i yasaklayacagiz baska türlü olmayacak gibi. Hala inatla şunun mesajlarına ilgi veriliyor.
KimTweeti silmiş gevşek.
forum level atlarSonunda BTC'i yasaklayacagiz baska türlü olmayacak gibi. Hala inatla şunun mesajlarına ilgi veriliyor.