Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 15.184
- 14.113
- 1.398
ilkay'ın eşi istanbul'dan story atmış maalesef o geliyor gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen. Bizim beceriksizlerden medet ummayin hic. Eger yabanci biriyle anlasmaya yakinsak illaki yabanci basinda cikarSabahtan beri acayip palavra dolasiyor sosyal medya servisleri tarafindan, spor haberlerin %99'u yalan o kadar da olamaz. Herkes bir tarafindan bir transfer 'duyumu' salliyor, acayip issiz gucsuz millet var.
En iyisi sadece yabanci ve ciddi kaynaklara dikkat etmek, birsey olursa oradan duyariz.
Hareketli 3d koca monte etmeli, en sevdigimHareketli bir video yansıtımı boyamadan daha etkili olurdu.
Hatipçi olması sebebiyle defterini dürmek istiyor forum. Haksızlar mı ? Bence değiller
Dünya üzerinde iki gün de bir taraftarını dolandıran başka kulüp var mıdır?
Sane mane sürpriz falan derken 2 günde yedeklerin maaşını çıkartmayı kafaya koymuş başkanDünya üzerinde iki gün de bir taraftarını dolandıran başka kulüp var mıdır?
Yapma abi neden mi diyorum çünkü İNANIRIM
Tebrikler, şifreyi böyle çözmüşsün renkdaş :Şimdi heyecanlandım. Ispanyolca'da
Mes = Göz
Messi = Gözcü demek
Messiah = Kutsal Gözcüler gibi bir şey
Elim ayağım titriyorrrr
Ahmet Bulut'u dolandıran adam bizi mi dolandırmayacak Aras'ım?Sane mane sürpriz falan derken 2 günde yedeklerin maaşını çıkartmayı kafaya koymuş başkan![]()
Buna başlık açılır, her hafta bir hikaye ile konu canlı tutulur biz de sohbet muhabbet keyif yaparız. Bence çok güzel olurAskerde dayak yeme rekorum yıllardır egale edilemedi Aras
Bayern kampindan sonra tatil yapar lige 1-2 hafta kala gelir okan kampi yiyemez yaniSane 1 bayern, 2 tane de okan buruk kampı mı yiyecek yani.
Güzel.
Doruk yapar o işiBuna başlık açılır, her hafta bir hikaye ile konu canlı tutulur biz de sohbet muhabbet keyif yaparız. Bence çok güzel olur