Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay ne zaman geliyor.

Benim tahminim hala aynı.
Martinez büyük ihtimalle Inter yapar. Kupalar almak istiyorum dedi.
Barca işi yattı
A. Madrid de yattı.
Geriye Inter kalıyor.

Ne kadar konuşursak düşünürsek düşünelim takım arkadaşları antrenörü ve ortamı benimsemesi sonrasında göreceğiz.Bu saatten sonra tek beklentimiz bize iyi gelmesi olacaktir.
Hatırlarsan şimdi aklıma geldi ziyech ilk gün nasıl duygulandirmisti bizi amigo bölümünde.inanilmaz sevmiştik ama sonrası.Bekleyip göreceğiz.
Elbette dediğin gibi bu saatten sonra %100 uyum sağlamasını bekleyip performans almaya çalışacağız.

Bu arada valla Ziyech beni adı geçtiği andan itibaren hiç heyecanlandırmamıştı ve açıklanma anında stadyumda olmama rağmen gram duygulandırmamıştı. Bana göre bitik bir adamdı ve hoca ondan bile bir şekilde lig sonunda performans da aldı. Umarım Sane'de bunun daha kalıcı performans versiyonunu yapar. İş hocada bitiyor artık.

Petrovic için zorunlu opsiyon yoksa iyi olur. Ne idüğü belirsiz birine 15 - 20 zorunlu çok fazla

IMG_20250612_161837.webp

Rudiger satilik degil, zaten Alaba satilik listesinde + Vallejo gonderildi. Militao desen o da ciddi sakatliklar yasadi.

Adamlarin tek saglam stoperleri Rudiger ve Asencio, simdi de Huijsen alindi zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt