- 28 Temmuz 2011
- 9.871
- 15.346
- 2.433
Thrillsssss
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizde derken?Dzeko Bolognaya yıllık 1.5M A imza atıyormuş.Bizde kalsa 4.5M .Bu nasıl iş.?
Aha kilit yorum oldu bu.kesinlikle gelmeli.furkani görür de okan hocaya zorla oynattırır belkiGs'ye ilkay gibi bir lider lazım muslera ve mertens gittikten sonra.
Bence yanıltacak. İlkay iyi prof. Sahiden de çok üst düzey teknik-taktik bilgisine sahip. Yani Dries yerine tam olarak o lazım.Ilkay bize gelirse salar
Kilo almaya müsait bir tipe benziyor
Burdaki antrenman kalitesiyle City‘deki antrenman kalitesi bir degil, fiziken düser burda
Yasi da bayagi ilerledi
Ben istemiyorum bu transferi
Katılmıyorum adam profesyonelliğin dibinden geliyor bu tarz adamlar salmaz üstüne burada şampiyonluklar yaşayıp başarılı olmak ister.Ilkay bize gelirse salar
Kilo almaya müsait bir tipe benziyor
Burdaki antrenman kalitesiyle City‘deki antrenman kalitesi bir degil, fiziken düser burda
Yasi da bayagi ilerledi
Ben istemiyorum bu transferi
Senin lider deyince aklına bağırıp çağıran biri gelmiştir kesin. Adam city ve alman milli takımında kaptanlık yaptıilkayın neyi lider
pasif duruyor malesefSenin lider deyince aklına bağırıp çağıran biri gelmiştir kesin. Adam city ve alman milli takımında kaptanlık yaptı
Thrillsssss
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
?Dzeko Bolognaya yıllık 1.5M A imza atıyormuş.Bizde kalsa 4.5M .Bu nasıl iş.?
Selçuk ve Balta da yıllarca kaptanlık yaptılar. Bir şey göremedik açıkçası.Senin lider deyince aklına bağırıp çağıran biri gelmiştir kesin. Adam city ve alman milli takımında kaptanlık yaptı
Nasıl topçu üstat forumdbdekiler çok istiyorJhon Duran fırsatı olur mu acaba?
Dzeko Bolognaya yıllık 1.5M A imza atıyormuş.Bizde kalsa 4.5M .Bu nasıl iş.?
Muslera da çok sert mizaçlı değildi senin değiminle mertens de pasifti hatta ilkaydan bile daha yumuşak mizaçlıydı ama ikisi de önemli liderlerdi takımdapasif duruyor malesef