- 12 Haziran 2015
- 36.175
- 31.862
- 2.693
Lemina ikamesi değiller ki neden böyle düşündün yawHakan Ç ya da İlkaydan biri gelirse Lemina ile vedalasacagimizi düşünüyorum. Maalesef
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lemina ikamesi değiller ki neden böyle düşündün yawHakan Ç ya da İlkaydan biri gelirse Lemina ile vedalasacagimizi düşünüyorum. Maalesef
Bırakın beni beşiktaşa gideyim diyormuşZambo Anguissa, Beşiktaş'a gelmeye sıcak bakıyor. (beIN SPORTS)
Değer abi.
Aktif en iyi kanatlardan Sane,
En iyi santraforlardan Osi
Beke Boey, Sol Stoper ve merkeze de takviye. İlkay gibi bir isim de alırsak ön bölgeye, sahi CL ekibi oluyoruz.
Yav bu topçular zaten milyon eurolar alıyor. Ev, araba herşeyin en lüksünü alıyorsunuz. Arabistana gidince 10 araba yerine 50 tane araba mı alacaksın ne yapacaksın zaten zenginsin.Jhoin Duranin arabistanda psikolojisi bozulmus.
Araplara gitmeyen pisman, giden bin pisman bir sekilde alti ayda kacmanin yolunu ariyor.
ISte forum altyapisindan cikan duyumcu. EvlaaatMerhabalar GSCimbom Ailesi,
Hayırlı nöbetler![]()
Bunlar o akademi bölümünü yapana kadar 2 yıl geçer tahmini. Bunu zar zor geç bitirdilerSane detay kap nerede?(İşin geyiği) Kemerburgaz akademi inşaatı ne durumda?(Bu özellikle önemli) Bu sorular sorulmalı.