- 2 Temmuz 2011
- 137.741
- 58.707
- 5.488
Çekoslavakya 1-0 öne geçti.gol patrick berger
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen dışı popişini kaldırmayalım bu herifin recoya busi laba kım
samiyen varken
Ağabey terazi burçlarını bu ay neler bekliyor?Osimhen dışı popişini kaldırmayalım bu herifin reco
vinc operatoru yoksa aramızda zorOsimhen dışı popişini kaldırmayalım bu herifin reco
Benim de yukselenim terazi.bizim çektiğimizi kimse cekmiyo valla.is kariyer bu sene başarı hepAğabey terazi burçlarını bu ay neler bekliyor?
Keşke terazi olsaydım ne güzel şeyler bekliyormuş:/Benim de yukselenim terazi.bizim çektiğimizi kimse cekmiyo valla.is kariyer bu sene başarı hep
kovaya yorumun nedir dostumBenim de yukselenim terazi.bizim çektiğimizi kimse cekmiyo valla.is kariyer bu sene başarı hep
Sen ne izliyorsunÇekoslavakya 1-0 öne geçti.gol patrick berger
Euro 1996 finali cek cumhuriyeti almanyaSen ne izliyorsun
P.Enis Şişer9 maaş 15 imza istiyor. Hayatta o paraları etmeyecek bi oyuncu bence. Çok şişiriliyor bu herif
İyi Sağlık ve bol işkovaya yorumun nedir dostum
Yav Sergen izle geç ozaman ne gol oldu diye yorum atiyorsunEuro 1996 finali cek cumhuriyeti almanya
Oo Bierhoff alırım 2 gol. Kouba yaktı ÇekleriEuro 1996 finali cek cumhuriyeti almanya
Dediğin çok mantıklı. Arka arkaya sıktı çünküSamiyen hedef şaşırtıyor bence asıl isimler medyaya düştüğünde gündemi değiştirmek için. Bir anda bir kaç isim söyleyip gidiyor gerçek hedefin konuşulmaması pazarlıkta elimizin zayıflamaması için kasten yapıyor.
][emoji[emoji6
]
]
" data-quote="Adnan Korkut" data-source="post: 0"
class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">