Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilkay da gelsin de rotasyonu güçlendirelim derken yedekliği kabul etmeyecek baba adam sayısının fazla olması gibi bir sıkıntı da ortaya çıkabilir

şu anda ön tarafı forvet + yunus, barış, sane yapsak sara boşa düşüyor. bunu tolere ederiz maç sayısının fazlalığı, sakatlık vs derken.
bir de ilkay ekleyin buraya işler iyice karışır. öyle herkesi kenarda oturtamayız. denge önemli.

ama b.alper'in transfer olması gibi bir durum olursa işler değişir.
Büyük takımlarda genelde yedeklik problemi olmaz çünkü üst düzey topçuları yedek olarak konumlandırmazlar. 14-15 kişilik as kadro seviyesi topçudan o gün en formda olan 11 kişi oynar. Mesela bayern'de coman, sane, olise 3 üst seviye kanattan hangisini yedek olarak tanımlayabiliriz. O maçta hangi 2 si daha formdaysa onlar oynuyor, rotasyonu döndürüp maçları ve süreleri paylaştırıyorlar. Büyük takımsan eğer üst seviye 14-15 topçunun rotasyonunu döndürmeyi ve süreleri paylaştırmayı bilmelisin

Bayern Münih'in futbol aklını anlamamız gerekiyor...

Çok kral hareketler var millet atlamış ..

Bayern bizden sane 3 maç oynasın diye rica ediyor.. biz kabul ediyoruz ..sane kabul ediyor

Sane nin karakterli vefalı olduğunu burdan anlayabilirsiniz.. gitmeyebilirdi tatile gidebilirdi..

Bayern'in bizden kanat oyuncumuz yok sane oynasın diye rica etmesi.. bi düşünün biz başka bir klupten böyle birşey istermiyiz veya bizden giden bi oyuncudan

Turnuva sonrası.. boey i çekmek gerek hazır aramız iyi

Satılacağını sanmıyorum ama Lemina isterse belki o durumda da iyi bir bonservis alırız bu arada Al Shabab haberi de yalan gibi adamların başkanı gitmişti daha TD durumları belli değil ekonomik sorunlar vardı Fatih hoca kalmayacak bu yüzden diyorlardı.

Valla Linki göremiyorum ama durum böyle su an
IMG_2317.webp

Chelsea'nin satmaya karar verdiği futbolcular: (Fabrizio Romano)

❌ Joao Felix
❌ Raheem Sterling
❌ Axel Disasi
❌ Ben Chilwell

Lemina gitmez daha boş haberler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt