- 22 Ağustos 2010
- 32.886
- 37.720
- 3.033
onu alacağız bence (kiralık).Tanımıom reis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu alacağız bence (kiralık).Tanımıom reis
Yeni avrupa numara ve font bunun gibiyse begendim o detayişunun linki bulan var mı sitede
bu sıteyı yapan avel kımse linkleri yanlıs koymus
![]()
Sakatlık ne hale getirdi adamı yaw #1 di dünyadaBen Chilwell
Peki sen ve ben buna müsaade edecek miyizyanıp tutuşuyordur bunu yapmak için
Aktif en iyi orta saha oyuncularından birini almaya kalksak ne kadar ister acaba yerli olduğu için b.k atılıyor.hakana 10 m € cok falan yazan oldu mu
Kulüp karışık biraz. Başkanları istifa etti yeni başkan biriyle anlaşmış ama daha açıklamadır.Kim var
Nijeryalilar osimhene salladilardı o zamanlar herifte kankası osinin şimdi bunu görunce sallar tabi yav.AHHAHAHAEHGAHA MANYAK MI BU ADAM KAÇ GÜNDÜR SABAHTAN AKŞAMA KADAR NİJERYALILARA SALLIYOR
bence hoca fikrini değiştirdi takımın son düzlükteki oyunundan sonraYedek alinsin hatta onune adam alinsin ama ayni tip adam alinsin
Peki sen ve ben buna müsaade edecek miyiz
Resmiyetten bahsetmedim.. istese gitmezdi sane..Sözleşmesi devam ediyor temmuza kadar yani istedikleri gibi kullanırlar.
Temmuzda da biz istediğimiz gibi çağırırız.
Boeyyyyy
2 deli kurşun gibisiniz inankiPeki sen ve ben buna müsaade edecek miyiz
bu haluk aylık 500 bin tl kazanıyormudur bu işden? müthiş izleniyor müthiş para akıyor adama
Gaza gelip yazmıştır aşagılarda osimheni de yazdigini görmustüm çok sayılmaz bence.Alkolik güvenilir mi