Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Normalde silva hayatta fbye gitmez derdim de portekizli oldugu icin mou faktorü yüzünden az da olsa bi ihtimal dogabilir bence
Mourinho nun portekizde cidden bir karsiligi var midir?

Gayri resmi olarak 20 m eu maas vermekeri lazim onun icin. Bonservisten bahsetmiyorum bile

Bu Gardi

2015-2016 da Beşiktaş’ı
2021-2022 de Trabzon’u

Son 3 yılda bizi şampiyon yaptı.

2019 da Koç buna yetki verdi Eljif için ama parasını ödemedi vs kakıştılar adam ondan sonra tek başına bence 4 şampiyonluğunu engelleyen kadroları kurdu Türkiye’de.

İyi ki bizle devam ediyor.

Adam son 10 yılda Türk futboluna damga vurmuş. TS’nin şampiyon kadroyu da bu yaptı. Antalya’ya yıldızları da bu getirdi. 2 yıllık koca çınar jk’yi de kurmuş
Gardilik bir olay değil ağabey, aynı oyuncuları becerip kendin alsan zaten sampiyonsun , bizimkiler getiremez ayrı dava , yoksa kadro kurduğu falan yok

Fenerbahçe Bernardo'ya talip (A Spor)

Bu Gardi

2015-2016 da Beşiktaş’ı
2021-2022 de Trabzon’u

Son 3 yılda bizi şampiyon yaptı.

2019 da Koç buna yetki verdi Eljif için ama parasını ödemedi vs kakıştılar adam ondan sonra tek başına bence 4 şampiyonluğunu engelleyen kadroları kurdu Türkiye’de.

İyi ki bizle devam ediyor.
bizim dursun da ahmet bulut'un parasını ödememişti. :asd:
bununkini ödüyordur inş.

Bernando Silva fb yapar bence mou etkisinden kaynaklı. O yüzden çok yükselmeyin bu transfere

Mourinho nun portekizde cidden bir karsiligi var midir?

Gayri resmi olarak 20 m eu maas vermekeri lazim onun icin. Bonservisten bahsetmiyorum bile
Ülkesinde sayginligi vardir diye tahmin ediyorum ama net bilmiyorum tabii.

Ali bu dönem her türlü parayi basacak daha dogrusu basmak zorunda kalacak secim oldugu icin. Gözünü her türlü karartmistir.

Sane geldiğinden beri yeni transfer yapılmadı.

1749752691955.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt