Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Petroviç’in Chelsea forması giyerken Arsenal’dan 5 gol yediği maçın özetini izledim. O maçta Chelsea rezil bir oyun sergilemiş Petroviç olmasa maç çift haneli skorla bitermiş. Neticede ayakları iyi kalede küçülmüyor açı kapatabiliyor kısacası ben beğendim çok uçuk rakamlar olmaz ise alınması taraftarıyım

Çağlar Soy: GS, büyük bir satış bekliyor o gerçekleşince Sacha Boey açıklanacak 4 kiralama + satın alma opsiyonu ile birlikte. Kast ettiği bence Barış onun gidişini ben de bekliyorum kendisi de Avrupa yapmak istediği için. 30+ olmalı. Bu durumda sağ beke Zeki Çelik yedek olarak düşünülebilir. Eren Dinkçi alınmalı. TR yetişme de sıkıntımız var bun nasıl çözeceğiz hiç bilmiyorum. Ozan Kabak falan düşünülmeli artık.

petrovic
boey davinson alexsandro eren
torreira sara
sane bernardo barış
osimhen
Stoper işi karışık. Apo bence baya bir süre almak zorunda. Takımın kaptanlarından. Bu sebeple gelen oyuncu ya genç olmalı, ya birden çok mevkide oynayabilmeli, ya da tecrübeli biri olmalı. Alexsandro gelirse Boey gibi 50 maç top oynar. Kolay kolay yedek oturmaz gibi geliyor bana.

1749758223090.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt