Onur Bayraktar
Tecrübeli Üye
- 21 Şubat 2020
- 5.650
- 4.922
- 673
buchi laba ilen konuştum değilmiş masoncmOsimhen![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
buchi laba ilen konuştum değilmiş masoncmOsimhen![]()
Drone ile oldu mu Hakanım düzelttim :dDronela ne
Bence transfer nöbeti biraz saçma haberlerle de güzel oluyor. Bazı kötü niyetli kişilerin yasaklanması çok doğru ama mesela Rodop dede yasaklansın, x muhabir yasaklansın o zaman burada bir yerde kafa açacak konu kalmayacak.Bu, ve bir kaç tanesi daha Yakup gibi, sirf etkileşim için palavra sıkıyorlar bunun için nöbet açılmadı. En doğru haberler için buradayız tabi hepsini filtreden geçiremenyiz belki ama bunun gibi salakların prim kasmasi için bir ortam yaratılmasına da karşıyım burada. Zaten insanlar sorgusuz sualsiz atladığı için böyle her gün onlarca tweet atabiliyor.
Dronlarla Ülker Stadına kamikaze yapılacak, çıkan dumanların arasından gök yüzünde Sane silüeti belirecek ve altında bir yazı...Tarihi an diyor.. tarihi an videomi olur yav gülerler buna
Bi de arada bir youtube'da yayın açıp uçak izletsek iyi para yaparızHer 3 günde bir milleti böyle toplayıp 15 dakika reklam bassalar osimhen parası çıkar.
Evet bu ince detay.bu resmi sadece transfer aciklamalarinda kullaniyoruz diye biliyorum
Ekli dosyayı görüntüle 290773

Katılıyorum. Hepimiz artık az çok kimin ne olduğunu biliyoruz zaten, sevmediğim biri bile paylaşılsa bakıp geçiyorum hiçbir sorun ya da hayal kırıklığı yaratmıyor. Böyle giderse paylaşılacak hiçbir şey kalmayacakYasaklaya yasaklaya muhabir kalmayacak ortada. Transfer nöbeti de biraz bu değil midir zaten? Saçma haberler bile konuşulur.