- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
A Spor da Sane neden gülmüyor diye bir gündem var![]()
Doruk'un desteği gerekli. Haftada 2 kolpa hikaye katkısı getirmeyecekse açmamO açmazsa sen aç yarın, ilk hikaye benden![]()
Koş lan manyak mısın ne işin var burada. Allah'ım sabır ver yaw
Az kaldi rtasYapma abi neden mi diyorum çünkü İNANIRIM![]()
Sane 10 numarayla pozu verdiği an o rüya bitti.
Ben anlamam. Mabad söz konusuysaEvli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
Hakanım Levent le konuştun galiba, kesin foto geliyor yani dimiAz kaldi rtas![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Yoo bekliyoruzEvli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
Abi totem motem ayağına bi atma merakı vardı şimdi kandırma bizi gsc ahalisi yemezEvli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
Bu ne şimdi abi?Evli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
As, hos geldinSelam ...![]()
Sen de iyice şöyle yoldan çıktın ha :Hüsnünün dediği gibi bari leventin yayınlansın da beklediğimize değsin
Leventim beklentiyi yükselttin renkdaşlarına bir yolluk yapıverEvli barklı çoluk çocuk sahibi adamım. Cidden beklemiyorsunuz değil mi ? Ayrıca o totemdi.
Dikkat ette BARNARDOO diye bagirma he aman diyeyimya konsantre olamazsam gereksiz eksi yemeyelim