Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silüet Ozan Tufan'a benziyor. Ozan Tufan taraftar olarak takımımıza katılmış olabilir.

Bu fikri kim ortaya attıysa tekme tokat dövülmeli boş şov yav Avrupa'da elek olduktan sonra şl göndermeleri flan ciddiye bile alamıyorum.

Eğri oturup doğru konuşalım… sane geldi temmuz başında silva kaleci ve Osi gelse… ağustosta fenerin aldığı 1 tane oyuncu için yangın yapacak kaç kişi vardır burada?

Aynısı lan
GtRk7ZyXYAAAhPj.webp

Calhanoglu haberlerine inanmak zaten sacmaydi

Kulup az cok gelir elde etsin diye taraftar dan para toplaniyor galata kulesinde gösteri yapacaz diye

Durum böyleyken istenilen rakamlari nasil ödeyecegiz

Bu yüzden bonservisi elinde olan topculari kovaliyoruz veya kiralik

Ha şimdi anladım geçenlerde yaz başı falandı herhalde, yada ondan önceki sene Frankie ile de benzer bir şey yaşanmış, ama frankie gitmemişti. Bir yere benzer bir şey sanırım yine. Stegen in maasından çikmak istiyorlar garcia ise daha ucuz yollu muhtemelen maas olarak.
Bunu İlkay’a da yaptılar.

2 sene 18 kontrat verildi

İlk sene 4.5 ikinci sene 13.5tu

İkinci sene göndermek için mobbing uygulamışlar

Kurulması beklenen kadroya rağmen bu sene Avrupa'da bir şey yapamazsak ne Okan ne yönetim kalır. Lig'de şampiyon olmayalım, ŞL'de yarı final yapalım okeyim. Her ikisi de olursa ne ala.

1749765826422.webp

Bernardo Silva..!! Hakkınızı helal edin çok gizli bir operasyondu... Sağ gösterip soldan dünya yıldızını vurduk.. yalanlamak zorundaydım (mostafa ve yedlin de yoldalar )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt