Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bernardo gelir ve Osimhen kalırsa ligi direk bize verebilirler sanırım. Gerçi Ziyech ve Zaha geldiğinde de istediğimizi alamamıştık ama bu oyuncular çok daha aktif ve düzenli çok üst seviyede oynadılar hep. O yüzden anormal bir fark oluşur.

Başka açılarda geldi değerlendirelim.

^genoa dan bir oyuncu ile ilgilenmemiz olasiligi olsaydi nacizane olarak bir tespit getirebilirdim .

latife bir yana , fikri basli basina takdir ettigim den ben memnun kaldim bu yapilandan . elbette bu konsept daha da gelistririlebilir <-> kompozisyon/tema/hikaye alt metni olarak.
her zaman yapilmali sadece transfer donemi olarak kalmamali .

Ha şimdi anladım geçenlerde yaz başı falandı herhalde, yada ondan önceki sene Frankie ile de benzer bir şey yaşanmış, ama frankie gitmemişti. Bir yere benzer bir şey sanırım yine. Stegen in maasından çikmak istiyorlar *garcia ise daha ucuz yollu muhtemelen maas olarak.
kendisi * ispanya liginde en begendigim kalecidir.
ki, bu sezon la liga ozelinde kendisinden bahsetmistim.
gecen gun transfer konusunda da guncel vurgulamistim. velhasil ,cok saglam bir is yaptilar garcia hamlesiyle .

saygi ve selamlar .

O sevincin videosu lazım acil yaw

Bernardo olması lazım o

Bernardo’yu Hagi’nin geldiği yaştasın diyip ikna etsinler.

Stegen (Barcelona)
Bernardo (M.City)
Sane (B.Münih)
Osimhen (Napoli)
Boey (B.Münih)

5 transfer yeter

Bernardo gelir ve Osimhen kalırsa ligi direk bize verebilirler sanırım. Gerçi Ziyech ve Zaha geldiğinde de istediğimizi alamamıştık ama bu oyuncular çok daha aktif ve düzenli çok üst seviyede oynadılar hep. O yüzden anormal bir fark oluşur.
gelmese de şu an her türlü lig bizdedir yaw

bizim bu sene odaklanmamız gereken yer CL, boğulacaksak orada boğulalım

Evet sonunda beklenilen haberi alacağız arkadaşlar, Silva yem olarak gösterildi Paqueta ya da Ödegaard'dan biri gelecek.
-Kolpşah

Esk uefa kupası maclarindan birinde sevinen bi taraftara da benziyo

Resim
Ya sokacam her piksel‘den surat çıkıyor yeter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt