Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bernardo işte yav
bu kadar yanlıs anlasılmaya müsait bi şeyi niye kullansınlar yoksa, düzgün bi sane görüntüsü verip geçerlerdi gene

Bernardo transferi mümkün degil bana göre gercekci olmam gerekirse ama o görüntü kesinlikle bernardo silva’ya ait

Amac ne onu zaman gösterecek
Sane de pek mümkün gelmiyordu. Ben olmaz demiyorum hiç bir şeye. Keyfine bakıyorum yalnızca. Olmazsa da olmaz sonuçta Bernardo bu yaw :asd:

En polyanna benim ama ben bernardo olduğuna inanmiyorum

Seneye artık Real'in, Liverpool'un as oyuncularını alma vakti adım adım yükseliyoruz şimdiden pazarlığa başlayalım.

Bu olabilir

Bernardo_Silva_Manchester_City_2022-23_(3).jpg.webp

Bernardo gelir ve Osimhen kalırsa ligi direk bize verebilirler sanırım. Gerçi Ziyech ve Zaha geldiğinde de istediğimizi alamamıştık ama bu oyuncular çok daha aktif ve düzenli çok üst seviyede oynadılar hep. O yüzden anormal bir fark oluşur.
osimhen ve sane ile zaha ve hakimi kıyaslamak büyük ayıp olur.Geçen sene yunus barış osi tor ve lemina ile rahat şampiyon olduk bu kadroya birde sane ve daha gelecekler eklenecek.Analarını ağlatmamız lazım yeterki Allah bir sakatlık vermesin aslanlarımıza

Bernardo transferi mümkün degil bana göre gercekci olmam gerekirse ama o görüntü kesinlikle bernardo silva’ya ait

Amac ne onu zaman gösterecek

Şurada, Haziran 11'de, Lorey Sane gelecek deseler Dursun Başkan'ın eşi bile inanmazdı. Demek ki olumlu gelişmeler var. Hayırlısı olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt