- 18 Temmuz 2009
- 81.940
- 239.279
- 5.263
1 senelik kontratını vermeyi taahhüt etmişler fesih için ama 3 sene kontratı var.Ter Stegen imkansız o zaman zira o parayı bırakıp herhangi bir yere gitmez herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 senelik kontratını vermeyi taahhüt etmişler fesih için ama 3 sene kontratı var.Ter Stegen imkansız o zaman zira o parayı bırakıp herhangi bir yere gitmez herhalde.
Sane içinde hepsi köpek oluyordu ama bizde Arsenal’e gitmedi adam belli olmazda bencede gelmez bu aradaBernardo ben gidiyorum dese atl madrid, inter, juve, napoli, totnım, villa, mrsilya vs kapısında köpek olur
Cl30 uçağı kim ve nereye iniyorcl30 ucagı ındi diyor mıllet
Sane de pek mümkün gelmiyordu. Ben olmaz demiyorum hiç bir şeye. Keyfine bakıyorum yalnızca. Olmazsa da olmaz sonuçta Bernardo bu yawBernardo transferi mümkün degil bana göre gercekci olmam gerekirse ama o görüntü kesinlikle bernardo silva’ya ait
Amac ne onu zaman gösterecek

Spinazzolayi kiraliktan cagirmislardi geri salmamisti kiraladiklari takım o yüzden yatmıştı diye hatırlıyorum.orda şerefsizlik asomoahtaydı geliyorum deyip son anda juveye gitti kitapsız
Yani Bayernden alıyoruz. Neden olmasınSeneye artık Real'in, Liverpool'un as oyuncularını alma vakti adım adım yükseliyoruz.

Evet bu görüntüyü az kırparak koymuş olabilirler
osimhen ve sane ile zaha ve hakimi kıyaslamak büyük ayıp olur.Geçen sene yunus barış osi tor ve lemina ile rahat şampiyon olduk bu kadroya birde sane ve daha gelecekler eklenecek.Analarını ağlatmamız lazım yeterki Allah bir sakatlık vermesin aslanlarımızaBernardo gelir ve Osimhen kalırsa ligi direk bize verebilirler sanırım. Gerçi Ziyech ve Zaha geldiğinde de istediğimizi alamamıştık ama bu oyuncular çok daha aktif ve düzenli çok üst seviyede oynadılar hep. O yüzden anormal bir fark oluşur.
Vakti geldi bu sene Wirtz'i pişirmeye başlasınlar onu da 2 seneye alacaz.Yani Bayernden alıyoruz. Neden olmasın![]()
![]()
İnanmak değil ki mesele. Olabilitesi. Garip şekilde yaw acaba mı dedirtiyor.En polyanna benim ama ben bernardo olduğuna inanmiyorum
Bernardo transferi mümkün degil bana göre gercekci olmam gerekirse ama o görüntü kesinlikle bernardo silva’ya ait
Amac ne onu zaman gösterecek