Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Sane kaç gol asist yapar bunları hiç konuşmadık
Ligte en zorlanacağı bek kim olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene Arda kiralık gelirse şaşırmam UmudumSeneye artık Real'in, Liverpool'un as oyuncularını alma vakti adım adım yükseliyoruz şimdiden pazarlığa başlayalım.
Evet hocam büyük haksızlık yaptılar. Millet takımı eleştirdi gönderildi diyorlarda alakası yok. Bu mevzudan dolayı İlkay ayrıldı zaten.Bunu İlkay’a da yaptılar.
2 sene 18 kontrat verildi
İlk sene 4.5 ikinci sene 13.5tu
İkinci sene göndermek için mobbing uygulamışlar
Oyuncu yetiştirmiyoruz bu sene pişirsinler seneye alırız.Bu sene Arda kiralık gelirse şaşırmam Umudum
Bu sene Arda kiralık gelirse şaşırmam Umudum
Çok iyi olabilir katılmak isterim.@Keramettin TANRIVERDİ hafta sonu bir doldur boşalt yapsak mı?
işte bu foto bence
sazdagi
Belki osayi onun dışında kimse zorlayamaz ligde gününde iyi bir saneyi. Double double bekliyorum onu yazmayı unutmuşum knk.Sane kaç gol asist yapar bunları hiç konuşmadık
Onada 10 euro ödeyecekmiyiz, bozulsn aletler esliginde.@Keramettin TANRIVERDİ hafta sonu bir doldur boşalt yapsak mı?
ben sanki juveye gitti diye hatırlıyorum interde olabilir çok oldu zaten silindi gitti kitapsiz 2 senedeSpinazzolayi kiraliktan cagirmislardi geri salmamisti kiraladiklari takım o yüzden yatmıştı diye hatırlıyorum.
Osayi gidiyor hocamBelki osayi onun dışında kimse zorlayamaz ligde gününde iyi bir saneyi
Erol Evgin e de benziyor
Gidiyorda jk istiyor olum işte ligten gitmiyor ki alır tjk onu.Osayi gidiyor hocam