Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Osimhen'e kasacaksak kiralık + opsiyonlu oyuncu serpiştirmemiz lazım biraz. Bayern'den Boey, Chelsea'den Petrovic ve Veiga ideal tercihler olur.
Bi yerde okumustum bulursam atarim.kiralama limiti gibi bisey getirmis uefa yurt disina mak 3 kiralik hakki varmis takimlarin.Dogruysa bu hakki cok dikkatli kullanir klubler bu zamanlar da kiralik adam almak opsiyonla bile zor olur Kolpa da olabilir tabi arastirmak lazim

Bence napoli basını daha yakın olaya.su liverpool haberinde bile herifler Galatasarayi çok önde görüyor ve osimhenin premier lig şansını zayıf bulmuslar

Beşiktaş Osimhen‘in durumunu sormuş

„Siz kimsiniz“ diye cevap almış

Kaleye bence Ter Stegeni alacaz.Osimhen de biterse ilk kampa iyi bir kadroyla gitmiş oluruz.Daha sonra rütus yapılır diye düşünüyorum.

Diyelim Osi kaldi ve 10 numara aldik

Okan gercekten Icardi‘yi yedek mi birakacak?

Ihtimal vermiyorum acikcasi ama 11‘de Icardi‘ye de yer bulamiyorum bu senaryoda

Düşündüğüm gibi sanırım osimhene taraftara mesaj verme belli etme napoliye gelen tekliflerin hepsini reddet dedik bence kelepire çökmeye çalışıyoruz
Napoli başkanı hiç öyle pes edecek adam değil. Böyle bir şey yaptığını düşünürse, kan sıçar Osimhen valla. Top yüzü görmez sözleşme bitene kadar.

Osimhen'in Napoli'den aldığı maaş gayet yüksek brüt 20 m euro'ya denk geliyor eğer inat edip ben gitmiyorum derse harbiden 45-50'ye filan çözebiliriz gibi geliyor.

Onlar ekonomik açıdan çıkmak isteyeceklerdir.

Petrovic için Chelsea kapıyı 30’dan açıyor herhalde.

25 Milyon Euro’ya kendisi mi yoksa

Bonservissiz

Ter Stegen- Senelik 8-10 Milyon

15 Milyon Euro

Martinez- Senelik 5 Milyon Euro

Vs mi?

Sakatlık olmasa Stegen’i dünyada geçecek kaleci az bence. Ondan dolayı Martinez daha formda denebilir.

Petrovic ise iyi de olsa şu an bu seviyede asla değil bana göre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt