Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.541
- 30.441
- 1.988
Eyvah eyvah
Neye eyvah olm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eyvah eyvah
Biz bu Sane Osimhen tarzı transferler yapiyorken şahsen onların 35 lik adamların peşinden koşması bence bizim için iyi.Ligi garantileriz.Walkerin gelmesini istemem sahsen hala beton gibi herif.. Biz alacak olsak o yasta dunya para ister onu da istemem Tr'ye mumkunse deplasmana gelsin sadece
bushi Türkiye pazarına oynuyorr resmenNeye eyvah olm
son o leş tothenamda forma giyemedi doğru dürüstH.Min Son'un gelmesini istemem Kuyt gibi bela bir herif o da.
David'de Batshuayi gibi katkı verir kesin ağır da olsa.
Walker bence 1.5 sene önce gelse bize gelsin isterdim. Şu an şüpheli.
Biz bu Sane Osimhen tarzı transferler yapiyorken şahsen onların 35 lik adamların peşinden koşması bence bizim için iyi.Ligi garantileriz.
Nesi beton kevgire çevirdiler Milanda walkeriWalkerin gelmesini istemem sahsen hala beton gibi herif.. Biz alacak olsak o yasta dunya para ister onu da istemem Tr'ye mumkunse deplasmana gelsin sadece
Diğer türlü alamıyorlar zaten hedefi olan oyuncu gelmiyor bunlara renkdas.Ben Walker ozelinde konustum sadece tabi gidip de 3-4 tane maliyetli 35lik adam almalarini ben de isterim..
neden kral en onemli positionlarin arasinda bekler var.Sağbeke yüksek para harcamayı ben istemem şahsen.
son o leş tothenamda forma giyemedi doğru dürüst
son 1 ay yedeklere bile giremedi milandaNesi beton kevgire çevirdiler Milanda walkeri
Bütçesi kısıtlı takımlar için bütçe daha çok ön bölge transferlerine saklanmalı bence. Bekte gençlik ve dinamizm en önemli şeyler, tecrübeli ve yıldız olması şart değil bekteneden kral en onemli positionlarin arasinda bekler var.