Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lemina efsanemiz olan Fatih Terim'e hediye edilip zambo anguissa alınmalıdır

Spurs en iyi oyuncusunu vermez zaten fb geçsin o işleri bizim bernardo işi gibi o da.Walkeri aylardır yazıyorum bize gelmesini çok isterim fiziksel olarak iyi hala.3luye geçsen sağ stoper oynar 4lude sağ bek oynar

Kaleye kiralık Petrovic
Orta sahaya İlkay
Forvete Osimhen
Sol stopere bu senelik çok para vermeyeceğimiz kimi alabiliriz acaba kiralık olur

jonathan david hızlı forvet değil arkadaşlar siyahi oluşuna aldanmayın .

osi yle 100 metreye kalksa 3 saniye avans verir bizim karaoğlan
İnandıramıyoruz hızı geçtim fiziken de öyle inanılmaz ikili mücadele veya kafa topu kazanan birisi de değil

Her türlü isterdim ama Gent döneminden beri bilirim

Tottenham ŞL oynayacak, hocaları değişti vs

O takımdan Son gitsin demezler, para dertleri de yokken
Aynı bizim bernardo işi gibi işte kim gotten attıysa.Gaza gelmeleri güzel daha beter olsunlar alamayıp.Uzatmasa anca ihtimali vardı 2026dan önce kimse alamaz sonu

Eğer kampa kadar kaleci ve sağ bek transferini de tamamlarsak gayet temiz iş çıkarmış oluruz. Tabii burası Galatasaray, her mutluluk sonrası mutlaka ciddi bir sıkıntı yaşanır.

Bu Osimhen işi uzadıkça başımız belaya girecek. Gelme ihtimali zaten yok gibi ama Allah'tan piyasa forvet kaynıyor. Son günlere yine bir şeyler düşebilir. Darwin, Vlahoviç, Hojlund falan bayağı ıskartaya çıkan gözden düşmüş forvet var bunlardan birine salça oluruz. Tabii gönül ister ki Osi olsun ama zor be kardeşim.

Bu arada J. David bence tam bizlik adam. Hem forvet için hem de forvet arkası mevkisi için çok çok güzel bir tercih olur. İcardi ile uyum sağlarlarsa acayip yıkıcı oluruz hücum anlamında. Osi işi olumsuz olarak çabuk netleşirse direkt ona yönelmemiz lazım.

Spurs en iyi oyuncusunu vermez zaten fb geçsin o işleri bizim bernardo işi gibi o da.Walkeri aylardır yazıyorum bize gelmesini çok isterim fiziksel olarak iyi hala.3luye geçsen sağ stoper oynar 4lude sağ bek oynar
febelilere sonu resmen itin bir yerine sokuyorlar yüremiyor eski hızı yok diye kyle walker için cafu nerde diyorlar biz beğeniyoruz inşallah febeliler haklıdır o zaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt