Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son'un ikinci yarıda dakikaları baya düştü final maçında da yedekten girdi yine de Fb'ye düşecek kadar değil gelmez.
Son son 2-3 yıl önceki son değil sakatlık sonrası hızında ve top sürmesi yavaşladı.Son zamanlardada pek etkili değil avrupa klüpleride o maaşları vermez %99 gelir TR'ye.

febelilere sonu resmen itin bir yerine sokuyorlar yüremiyor eski hızı yok diye kyle walker için cafu nerde diyorlar biz beğeniyoruz inşallah febeliler haklıdır o zaman
Sonu itin götune sokacak kadar akıl yoksunu olmaları normal.Walker o kadar ilgi çekici değil ona bir şey diyemiyorum İngiliz bir de burda saladabilir ama fizik olarak iyi hala

Hakan iyi hoş da bize pek olmaz gibi sanki. Adam hem çok kırılgan hem de fizik olarak düşüşte. Bu sezon Inter forumlarında da çok eleştiri okudum "bekleneni veremiyor" diye. Lemina'nın rolünü değil de Sara'nın rolünü versek Sara'nın iyi zamanlarındaki kadar fiziksellik koyabileceğini sanmıyorum. Lemina yerine koysak aynı işleri yapamaz. Pasör 6 yapalım desek bizim arka hatla Hakan'ı çok uyumlu görmüyorum.

Kafama oturtamadım çok. İlkay çok daha mantıklı geliyor bana.

Osimhen 10 tane kritik kafa golü atmış(çoğu tek farkla biten maçlar). Icardi'nin de önemli kafa golleri var. Osi olmazsa bize hava hakimiyeti iyi bir golcü lazım.

30 yaşlardan sonra 1 senenin bile hıza çok büyük etkisi var dostlar

yaş 37 geçen sene rakipbul , gilette şirketler gibi , antreman maçı derken haftada 3 maç kaldırıyorduk , 1 sene aradan sonra dün topa vurayım dedim 20.dakkadan sonra ayak gitmiyor mınake :)

o değilde gsc halı saha maçlarımız yarım kaldı be @Keramettin TANRIVERDİ @Melih Peker yenileri gelmez mi ?

Gerçekçi olursak

Boey
Veiga
İlkay
Osimhen (olmazsa Davidle Arokadore)
Ter Stegen\Petrovic

alıp dağılalım, sonra bir şans çıkarsa bakarız.
Mantıklı hatta Sara'nın gitmediği bir senaryoda İlkay fazlalık bile olabilir.

Onun yerine bir stoper daha kovalayabiliriz.

Son düzenleme:
Jonathan David çok gömülüyor tamam sprinter forvet değil ama skorer bir oyuncu ve Süper ligin çok çok üzerinde bir oyuncu.Osimhen olmuyorsa bostayken Sane gibi kacilirmayacak bir oyuncu.

Arkaplanda dogru ismi zorluyorlar ise, 50 tane kolpa okumaya raziyim. Tek net hedefimiz belli olsa sacma fener muhabbetine sariyor.

Her pozisyon icin 80 isim ciksin gerekirse.

Heterki hedef net ve dogru adam olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt