Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hojlund’u bize verin bari, costururuz o cocugu burda

Osi manu olacaksa o zamana kadar david bir yere gider de bize kalmaz umarım.O paralar verilmez onu alacağına morata kalsın yada denildiği kadar iyilerse belcikadaki regen samattalardan birini alalım.Daha iyisi varken takımda david gibi adama 50m bağlanmaz

Osimhene sorsan utd mi GS mi diye bence hala bizi tercih eder(burda cepte 15+10 garantili teklif var)

Hem ortam hem maas olarak +CL 10 mac i secer.

Liverpool PSG ya da turevi kafa takima karsi sansimiz yok ama.45 i reddeden oralar icin daha fazlasinida reddebilir.

Ki liverpoolun harcamasina bakinca sanmiyorum osimhene butce ayirir. Psg+la ligadan cekiniyorum
ben liverpool veya parisin oyun formatına bir türlü oturtamıyorum osimheni.Bence chelsea veya arsenal tam onluk kulüpler

Şu Portekiz takımlarından iğreniyorum.

UEFA'da CL'de eşleşirsin yenip elerler.
Topçunu transferin son günü 3-30 kuruşa alırlar.
Topçu istersin 2 ay pazarlık yapıp 1 kuruş inmezler, rakibine verirler.

Elinde olan topçuyu salmazlar söz verip zincirleme reaksiyonda sıkıntı çıkarırlar (Osimhen gibi)

Gerçekten batasıcalar.

Bahsettigimiz takim united, yazilip cizilir PR i olan takimada.

Etkilesim sadece bizimkilerde yok(bizimkiler bokunu cikariyor)

6 milyona almışlar baktımda şuan piyasa değeri 35 milyon barışı satarsan bunu alacaksın işte
Baris'in muadili oyuncu degil o konuda cok farkli oyuncular, Baris'a biraz benzeyen oyuncu Guessand aslinda.

Feyenoord'dan bize gelmez ayrica bu tarz oyuncular, simdi LaLiga veya EPL diye hayal kuruyordur.

30 yaşlardan sonra 1 senenin bile hıza çok büyük etkisi var dostlar

yaş 37 geçen sene rakipbul , gilette şirketler gibi , antreman maçı derken haftada 3 maç kaldırıyorduk , 1 sene aradan sonra dün topa vurayım dedim 20.dakkadan sonra ayak gitmiyor mınake :)

o değilde gsc halı saha maçlarımız yarım kaldı be @Keramettin TANRIVERDİ @Melih Peker yenileri gelmez mi ?
ben cok uzak kaldim ya sonra bel ameliyati spor yapmak lazim guzel gunlerdi valla simdi yurtdisindayim is guc. ara vermemek lazimmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt