Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben cok uzak kaldim ya sonra bel ameliyati spor yapmak lazim guzel gunlerdi valla simdi yurtdisindayim is guc. ara vermemek lazimmis
Geçmiş olsun abi , benim bide motosiklet falan derken kalori açığı geçtim git gide şişiyoruz. ev iş arası 2 km ona bile motorla gidiyorum düşün :) düzenli aktivite vallahi şart

ben liverpool veya parisin oyun formatına bir türlü oturtamıyorum osimheni.Bence chelsea veya arsenal tam onluk kulüpler
Orasi oyle, psg de kvara da varken akla gelebilir ama balon dor alacak dembelede var orda tutan.

Arsenal sanmiyirum o paralara girer bu ise-hic yapmiyorlar cunku. Saneyi alirlardi yoksa bence.

Geriye tek chelsea kaliyor(unuttum) oda drogba afrikali agabey konusu var ya da chelsea icin osiyi gazlayacak cok adam var obi mikel bilmemne. Ama chelsea yani, abrohomovic donemiyle alakasinyok ve arkaplanda para dongusuyle bir isler donuyor orda bilmiyorum.

Bana garip kaciyor chelsea secenegi

Manu 5-6 tane a+ oyuncu almazsa zaten osi 15 gol anca atar orda iyice düşer piyasasi.Oyle cunha,mbuemo gibi orta sınıf oyuncularla hiçbir halt yiyemezler.Butun giden forvetlerin manuda sicmasinin sebebi zaten bruno hariç hucumcu olarak hep alt seviye oyuncularla oynamaları ki bundan vazgecmemis duruyorlar.Bu tarz adamlar aldıkları sürece haaland falan da alsalar forvete 15-20 anca atar

Orasi oyle, psg de kvara da varken akla gelebilir ama balon dor alacak dembelede var orda tutan.

Arsenal sanmiyirum o paralara girer bu ise-hic yapmiyorlar cunku. Saneyi alirlardi yoksa bence.

Geriye tek chelsea kaliyor(unuttum) oda drogba afrikali agabey konusu var ya da chelsea icin osiyi gazlayacak cok adam var obi mikel bilmemne. Ama chelsea yani, abrohomovic donemiyle alakasinyok ve arkaplanda para dongusuyle bir isler donuyor orda bilmiyorum.

Bana garip kaciyor chelsea secenegi
parasal olarak değilde oyun formatı olarak arsenalda çok iyi iş yapar ,chelsenin ofansif yönü çok iyi ama inanılmaz bir bitiricilik sıkıntısı var madueke cole palmer osimhen manyak bir ileri hat olabilirdi ama delap ı aldılar .

parasal olarak değilde oyun formatı olarak arsenalda çok iyi iş yapar ,chelsenin ofansif yönü çok iyi ama inanılmaz bir bitiricilik sıkıntısı var madueke cole palmer osimhen manyak bir ileri hat olabilirdi ama delap ı aldılar .
Bizden bagimsiz PL yapacaksa arsenal yapsin ama vermezler o parayi orada sanmiyirum. City sempatizanligim pep.sayesinde bitti neredeyse(agüero sayesinde buralara kadar gelmisti)

kolpacı haluklara da malzeme cıktı. osimhen’de ibre manu’ya döndü, yönetim elinden geleni yapıyor zart zurt yayını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt