Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Afrikalı futbolcuların çoğunda premier lig hastalığı var özellikle Chelsea,United o yüzden olmaz diyemem giderse oda çöp olur.
Chelsea usttede belirttim, istisnai sekilde afrikali referansin cok oldugu kulup

Drogba dusmanligi yapiliyor sosyal medyada ama osi sorsa GS diye orayada git tabi der. Obi mikel nijerya tayfa olarak gaz veriyor.

Ama mevcut durumda iki takimda osimhen icin bence dogru yer degil(bizde o kadar degiliz ama bizden tekrar transfer yapabilir, chelsea uniteda giderse cok zor hamle yapar birdaha)

Osimhen gidiyosa da bir an önce gitsin de alternatifine bakalım
Osimhen alternatifi bence zor bir kafa, bizde kalmazsa icardi ile uyum olarak bakmak lazim o bosluga.

Olmayacaksa erken belli olsun tabi ama. O zaman butcen ne kadar raharlarsa elin guclenir.

Cok gecmeden hallolsa iyi olur.

Chelsea usttede belirttim, istisnai sekilde afrikali referansin cok oldugu kulup

Drogba dusmanligi yapiliyor sosyal medyada ama osi sorsa GS diye orayada git tabi der. Obi mikel nijerya tayfa olarak gaz veriyor.

Ama mevcut durumda iki takimda osimhen icin bence dogru yer degil(bizde o kadar degiliz ama bizden tekrar transfer yapabilir, chelsea uniteda giderse cok zor hamle yapar birdaha)
pl yapacaksa İsak sonrası Newcastle daha doğru seçenek olabilir. United osi'yi de hiç eder yazık eder kariyerine valla

Arkadaşları da premier lige satmaya çalışıyor osiyi

sistemini oturtmuş bir arsenal liverpool iyi kötü bir guardiola varken ilk 3 e bile giremez manu osimhende olsa feriştahı da olsa çokta bir yerleri kalkmasın yani bi bruno fernandesle falan geçinmesine bakar top bile vermzler hojlund kadar atamaz oraları çokta napoli gibi bizim gibi takımlarla karıştırmasınlar

1749818643717.webp

osimhen premier ligi dağıtır bence hangi takıma giderse gitsin

maç tempolu olduğu sürece osimhen gol atar

Şampiyonlar ligi oynanak varken çok daha güçlü bir kadroyla oynamak varken Manchester yapacagini zannetmiyorum

Petrovic
Boey sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Sane
Icardi

Livakovic
Walker djiku Caglar Oosterwolde
Amrabat Anguissa
Irfan Symanzski Oguz
En Nessyri

Mert
Svensson paulista emirhan masuaku
Gedson Bajo
Rashica Rafa Semih
Immobile

Sirf iki transferle bile bunlari yok ederiz. Ki fbye walker ve anguissayi yazdim

Hücuma cunha ve mbuemo geldigi senaryoda bugün lamine yamali koy uniteda devre arası sociedada kiralanir

Petrovic
Boey sanchez Apo Eren
Torreira Lemina
Yunus Sara Sane
Icardi

Livakovic
Walker djiku Caglar Oosterwolde
Amrabat Anguissa
Irfan Symanzski Oguz
En Nessyri

Mert
Svensson paulista emirhan masuaku
Gedson Bajo
Rashica Rafa Semih
Immobile

Sirf iki transferle bile bunlari yok ederiz. Ki fbye walker ve anguissayi yazdim

Fenerin on hatti bu olmaz, komple o dortlu degisir zaten Irfani sevmiyor Mou.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt