Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
öyle abi
sporting gyökereste problem çıkarıyo galiba, onu da istiolardı

united alacak diye düşünüyorum ben. taraftar osimhen diye yatıp kalkıyo manchesterda

Osimhen'in gerçekten kariyeri için neyi arzuladığı önemli bu noktada.

Mesela la zaten yıllık 15 + bonus alacağım, seneye ŞL'de de oynayacağım, taraftar desen çok çok seviliyorum, allahtan belamı mı isteyeceğim diye düşünüp bizde kalabilir.

Hayır ben gelmiş geçmiş en iyilerinden birisi olduğumu herkese göstereceğim, ŞL'yi muazzam bi performansla kazanacağım deyip Liverpool vb bir kulüpten teklif gelsin istiyor olabilir.

Kişisel hırslarım ve arzularım eskisi kadar yok, kim daha çok para veriyorsa... da diyebilir.

Takimimizda Ismail Yüksel benzeri adam yok. Fred, Amrabat ve Talisca var ama Ismail yüksel yok.
Bizim goretzkayı almamız sart

Osimhen'in gerçekten kariyeri için neyi arzuladığı önemli bu noktada.

Mesela la zaten yıllık 15 + bonus alacağım, seneye ŞL'de de oynayacağım, taraftar desen çok çok seviliyorum, allahtan belamı mı isteyeceğim diye düşünüp bizde kalabilir.

Hayır ben gelmiş geçmiş en iyilerinden birisi olduğumu herkese göstereceğim, ŞL'yi muazzam bi performansla kazanacağım deyip Liverpool vb bir kulüpten teklif gelsin istiyor olabilir.

Kişisel hırslarım ve arzularım eskisi kadar yok, kim daha çok para veriyorsa... da diyebilir.
İngiltere de tek bir sevgi kırıntısı görmeyecek lan. Allah ın buzdolabı heriflerinden… dünya nın en güzel şehrinde en sevgi dolu insanların arasında en güzel paralara oynamak varken…

Arsenal gykores
United ekitike
Liverpool maaşını yüksek bulmuş
Chelsea jhon duran

ekitikeyi fazla istemio utdlılar, basında yazıldı bitek

esas istedikleri adam osimhen, olmazsa gyökeres
tek sorun 12 milyonluk yıllık ücreti şu an için, onu indirmeğe çalışıolar

1000036482.webp

Senden vazgeçmem bu âlemde
Aradım buldum kimseye söz etmem
Sen kal himayemde, sorma, yorma

Ben beklerim, adım adım ilerlerim
Geride kalma sen yanı başıma isterim

Gümbür gümbür geliyor, sonunu bilemem
Allah Allah demeden
Versêm sonra gözümün yaşını silemem
Senden senden geçemem

İngiltere senin ülkeni sömürsün sen de gidip oradaki insanlara kazandır. Allah ım icardi sağ sağlim dönsün iyi performans sergilesin…

Hadi fantezi;

E. Martinez
S. Boey - Sanchez - Lucimi - Jakops
Torreira - İlkay
Sane - Bernardo S. - Barış
Osimhen

Škriniar davidsondan iyi değil ona 8m maaş verirsen davidson kaç alacak.

Çok yanlış transfer çok

Ben üst düzey bi stoper transferi beklemiyorum. Eğer gerçekleşirse de 3'lü oynayacağız herhalde derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt