- 18 Mayıs 2011
- 22.217
- 12.068
- 1.873
Gel artık sende yav
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Pazartesi ve Salı mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gel artık sende yav
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Sakin ol ve plana güven almayacağız fenere daha fazla sokmak için uğraşıyoruz artık onlar bizim istediğimiz oyunculara gidemiyor bizde onlarınkini baltalıyoruz İNTİKAMŠkriniar davidsondan iyi değil ona 8m maaş verirsen davidson kaç alacak.
Çok yanlış transfer çok
Beklemesi normal biraz bence ya. Bir noktada tatilde ayni zamanda herif sonuctaOsimhen PL takımlarıyla görüşüyor oradan çok haber var
Fenere gidecek ya… Ali taraftara şirin gözükmek için çalım atmaya çalışıyor..,Skriniar isi baya ciddi. Soylentiler arttı. Bu gece durum netleşir
Yazan yanlış yazmış, Serhan öyle dememiş. Ben de oraya takıldığım için izledim videoyu.Pazartesi ve Salı mı?veya olacaktır o
Heroes icin Q2 Kaldirip direkt 2025 birakmislarYazan yanlış yazmış, Serhan öyle dememiş. Ben de oraya takıldığım için izledim videoyu.![]()
İhtimali yok.Ajax'tan Hato'yu sol stopere cekebilir miyiz?
Dedim amaHeroes icin Q2 Kaldirip direkt 2025 birakmislar
Moraller 0 a indi su an
Yapacak bir sey yok, heroes 3 + HotA vakti(fan made expansion) o halde.Dedim amaSon paylaşılan videolarında Summer 2025 şeklinde giriyorlardı tarihi
ilkaya kimse itiraz etmemeli. A kalite, yerli sayılan süper oyuncu
Aynen öyle ilkay mertensten bile iyi oyuncu adı türk diye herhaldeilkaya tabiki itiraz edilmemeli
sırf yabancı değil diye boklanıyor