Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane nin sözleşmesi hemen bitse bize gelmezdi zaten tatil yapmak varken.

Osi de mal değil erkenden bi yere gitsin tatilini piç etsin.

Ben olsam son ana kadar beklerim abi rahat rahat tatilimi yaparım ne sıcakta idmana kampa gelicem bağlıcam kendimi erkenden bi takıma

Mevcutta gelişme olacaksa beklediğim transfer kale ve Osimhen onun dışında özellikle bonservisli transfer haberlerine şüpheli bakın. İlkay falan bonservissiz olacağı için belki olur ama o da zaten turnuva sonrası gelişme olur olursa.

Boey
Laporte
Osimhen
Bernardo / İlkay
Ozan
E.Martinez

Yeterli

Skriniar bizde anadolu deplasmanlarında kontalar da kadraja giremez Fb'ye kilitleyecekleri bariz geçelim.

oglum sosyal medyada boş boş birbirini alkışlayan ürün satanlar var ya öyle bi organizasyonun işine girdim. inşallah ortadan yürütüp alkışlatmazlar

Adam city efsanesi mertens'ten de daha üst seviye topçu. Türk diye millet kıymet vermiyor, brezilyalı olsa halay çekerlerdi. Algı böyle birşey işte

Alakasi yok. Barca'dan sonra gelmesi gerekirdi ama zaten vedalastigi City'e tekrar dönmeyi tercih etti. Onun amaci emekli haliyle Galatasaray'a gelmek ve tatil yapip para cukkalamak. Hatta ben bu sezon gelecegini de düsünmüyorum. Daha bir senesi var City'de. Muhtemelen seneye gelir... belki. 35-36 falan...

Defolsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt