- 2 Temmuz 2011
- 138.066
- 58.907
- 5.488
Bernardo icin fb devreye girer diye bisey denmiyo gibi.ama zaten fbyi tercih etmez ne salakca iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben hiç beğenmiyorum, izleyen çok statik geliyor. Sağındaki solundaki adamlar çok hareketli sağ sola iyi top atıyor bizlik bir oyuncu değil. Bize orta sahade yürek koyacak adamlar lazım lemina gibison 3 senede 2 şampiyonlar ligi finali oynayan kulubun değişmez ortasahasi ve son avrupa yarı finalisti ülkenin milli takımının kaptanı oyuncuya edilen laflara bak
Ertan uzerinden konuşuyo bu kerhanaci abiYa sen neyi biliyorsun acaba? (Tweet sahibine diyorum). Oturduğu yerden gizemli gizemli yok 'iki oyuncudan bilgi almış' bilmemne. Ulan bunu herkes yazar. Ne kadar boş adam var ya.
Fikrimiz bu yönde. Ne yapak camdan mı atlayak böyle düşünüyoruz diye alla alla Bari abi yaa :/son 3 senede 2 şampiyonlar ligi finali oynayan kulubun değişmez ortasahasi ve son avrupa yarı finalisti ülkenin milli takımının kaptanı oyuncuya edilen laflara bak
SİLVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Zorlarsan ağustosta gelicenOsimhen 25 haziran net şekildeen gec 11 temmuz -12 temmuz
Silvaya verilir, kaleciye stoper beke verilmezBu ne arkadaş her gelene 10 milyon maaş mı bağlıcaz, iyice boku çıktı işin ama
Valla ilk defa bunları bu kadar bitik ümitsiz gördüm.ama boyle olmaz ki
halvet gecesine gelen harem hatununun suslenmemesi gibi birsey..
bizim en buyuk eglencemiz fenerbahce.
adam gibi transfer yapsinlar heyecansiz gecmesin sezon
Yaw osimhenle kıyaslarsak zaten iki üç tane daha iyi topçu kalıyor piyasada. AbartmayalımJ david bombos bir oyuncu
Hatipogluna sorman lazim, kapici islerine o bakiyorPetrovic'ten haber verin. Abv
Transfer yapmaya çalışsınlar ama yapamasınlar. Böyle daha zevkli olur bence doktorum.ama boyle olmaz ki
halvet gecesine gelen harem hatununun suslenmemesi gibi birsey..
bizim en buyuk eglencemiz fenerbahce.
adam gibi transfer yapsinlar heyecansiz gecmesin sezon