Sedat Yıldız
Büyük Kaptan
- 30 Aralık 2021
- 22.956
- 20.942
- 1.848
Yiğit Karagöz foruma küstü galiba, floodlarını özledim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hocam sonradan lafı kıvırıyorsunuz. Biz azgın gergedanları ümitlendirmeyin.Yaw pep napsin sara yi, City sara yi alsin tanga giyerim
Yaw pep napsin sara yi, City sara yi alsin tanga giyerim
Bende bu adamın şişirildiğini düşünüyorum. Golleri hiçte ekmeğini taştan çıkaran tarzdan değilValla reis ben begenmiyorum o herifi iststiskleri iyi olabilir
Hatırlarsan suudi arabistandaki süper kupa maçı iptal olduğunda maç günü bu herif maç önü yayını yapıp “az önce iki teknik direktör de saha zeminin ıslatılmasını istedi” diye cümle sarf etmişti.Yav o adam rayting in nereden geleceğini çok iyi biliyor. Sezon içerisinde bile en alakasız programda konuyu transfere çekiyor. Söylediği 10 sözün 9 u yalan 1 i şüpheli…
Ben ciddiyim amaGündem yine ısındı
Ekli dosyayı görüntüle 290943
regulusun gücü etki etmeye başladı
Ekli dosyayı görüntüle 290944
Osimhen mi bernardo mu yoksa her ikisi de mi senceBen ciddiyim ama![]()
Osimhen için kastettim ilkin.sonra martinez olabilir diye düşündüm,samiyenden ötürü ama başkası da mumkun olabilir.sükseli bi transfer bu,sıradan degilOsimhen mi bernardo mu yoksa her ikisi de mi sence
Osi olmazsa olabilir…silva'nın sizce gelme ihtimali var mı cimbomumuza
namümkün bence s'eis.silva'nın sizce gelme ihtimali var mı cimbomumuza
Ben zerre ihtimal vermiyorum da duyumcular milleti baya inandırdı bu işesilva'nın sizce gelme ihtimali var mı cimbomumuza
Petrovic iyi ise yasiyla birlikte mantik onu der elbette.fakat stegen muazzam bir kaleci bence ve muslera sonrasi acaba dedirtmez hatta net daha iyisini almis olursun.Stegen diyorumPetrovic
Ter stegen
Martinez
Bulka
Paradan bağımsız kimi koyarsınız