Barış Toraman
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2018
- 3.860
- 3.425
- 698
Darwin Nunez ihtimali olabilir mi? Daha doğrusu mantık olarak bize düşer mi ne dersiniz ?
net 4.7 euro alıyormuş.
net 4.7 euro alıyormuş.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlkay sonrası Hakan geldikten sonra, Hakan’ı gönderip Bernardo Silva’yı alalım. Var bir hayalimiz.İlkay'ı transfer edeceğiz deyip İstanbul'a getirelim sonra Hakan'ı alalım. İlkay'ı geri gönderelim. Var bir hayalimiz.
Ben en büyük akademiden teklif aldım ingilizce ders vermek için 2019 agustosda.bu yıldız haritası işinde para varmı
varsa öğrenelim
Akşam Umut Işık'ı gördün mü
sonucBen en büyük akademiden teklif aldım ingilizce ders vermek için 2019 agustosda.
Her masada varsın SergenimBen en büyük akademiden teklif aldım ingilizce ders vermek için 2019 agustosda.
osimhen'den sonra her haberi çıkan forvete karşı tavrımız:
lemina-toreria > hakan-ilkayHakanı beğenmeyenler var şaka gibi![]()
Yaşı 25 ama kalas. Bir de Liverpoolun mali beklentisi yüksektir. 85 kağıt saydıkları adamı 3'e 5'e salmazlarDarwin Nunez ihtimali olabilir mi? Daha doğrusu mantık olarak bize düşer mi ne dersiniz ?
net 4.7 euro alıyormuş.
Doğrusu bu, osimhen işi zaten çok zor 75 milyon bonservis biraz hayal İcardi 1.santrafor arkasına dediğin isimleri geleceğe yönelik olarak transfer etmek en mantıklısı gibi duruyor İcardi'yi yedek oturtmak kolay değil, 8 10 milyon euro maaş vereceğin biri olursa mecburen 11 oynatmak zorunda kalacaksın.Tansel Taşanlar: Osimen işi zora girmiş. Sanırım Manu işi ciddi. Yerine yıldız isim değil yırtıcı, fiziksel güçlü maaşı düşük yedekte oturtabileceğin Yoan Bonny, Promise David gibi bir isim alınmalı.