- 26 Mart 2012
- 7.333
- 2.007
- 1.938
maks 7m uğurcan için kafi işlerine geliyorsa ha beğendiğim kaleci değil orası ayrı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunları alınca geriye para kalacağını sanmamBernardo + Osimhen alalım da sonrasında kalan parayla diğer mevkilere bakarız.
Sarı kırmızılı ekibin hücum hattı
Zanyolo Bernardo Sane
Osiensen
Şeklinde olmalı
Aha Sanchez'in kolombiyadan as partneriGalatasaray Jhon Lucumi’nin şartlarını sordu.
via:samiyen
bu ikisi gelip transfer kapansa çoğu taraftar fit olur bence bi kaleci kalıyor o da mecburiyettenBernardo + Osimhen alalım da sonrasında kalan parayla diğer mevkilere bakarız.
Şu yüksek maliyetli scout transferi saçmalığını bırakalım artık. Gidin en ucuzundan barış,kerem, boey gibi topçular scout edip yedeğe koyun 2-3 tane. 1-2 sezonda gelişip takımın seviyesine gelirlerse oynatırız tutmazsa gönderirsin, maliyeti az nasıl olsaArokodare'yi Letonya zamanlarından beri takip ederim bizim seviyemizde bi oyuncu değil büyük hayal kırıklığı olur. 3. Santrafor olur en fazla
Şu 2003 ve sonraki tarihlerde doğmuş 2 yabancı kriteri için dedim , bırak o gundiyigeçen sene bizi peşinden koşturan samatta tipli elemanın bu sene hiç adı geçmedi abi
Yasi 24, boyu 1.97 m. Fizik gucu cok iyi, hava toplarinda iyi, kafa vurusu net, gol vurusu iyi. Drippling bekleme zaten o tarz bir meziyeti de olsa Zlatan gibi olurdu ama ceza sahasinda cok tehlikeli bir santrafor.
Nuneze ne isterler acaba bende beğeniyorum nunezi boş topçu değil teknik falan çalım da atıyor bitiriciliği de güzelYav ne Nunez'i git Arokodare'yi falan al ligde 25 gol atmazsa birşey bilmiyorum
zanyolo yerine yunusun sağ bacağı oynasın soluna gerek yok
Altyapı çocuğunu döven adamı takımda istemiyorum tbhZanyoloyu istemeyenler derhal YouTube'a "Zaniolo fener gol" şeklinde aratıp daha sonra fikirlerini deniştirsinler
Zurna dürüm sever misinosimhen giderse yerine illa bir kazma almak zorunda miyiz? bu isimler ne yav?
Mentali zayif onun, yoksa teknigi falan gayet iyi bir forvet icin ama sert stoperler karsisinda kolay siliniyor sahadan o yuzden sicak bakmiyorum.Nuneze ne isterler acaba bende beğeniyorum nunezi boş topçu değil teknik falan çalım da atıyor bitiriciliği de güzel
Uygulamanın günlük kullanım kotası bitmiş, ama kodese tıkalım en azından@Adnan Korkut bct, ucan tekme, simdi