Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şöyle okuyorum nöbeti:

1749887052750.webp

Araplar Zaniolo'ya 10 milyon euro, Nelsson'a 5-7 arası, Derrick Köhn'e 3-4 arası teklifler gelse. Minimum 18-20 milyon euro gibi bonservis girdisi bizi biraz olsun rahatlatır. Hem de 3 tane yabancı oyuncudan kurtulmuş oluyorsun.

Cuesta,Jelert,Yusuf Demir gibi gencoları da kiraya gönderip oynamalarını sağlamak lazım ki satabilmemiz kolaylaşsın ya da ilerleyen dönemlerde kadroda düşünüyorsak gelişimleri adına oynamalarına izin vermemiz lazım.

Savunmanın ortasına Ozan Kabak-Ahmatcan Kaplan ikilisini alabiliyorsak hemen alalım. Ozan-Ahmetcan ve Metehan 3lüsü bence rotasyon için ideal. Ha yetmez diyorsanız Arda da var ama ben Arda'nın kiralık olarak gidip kendisini daha fazla geliştirmesinin gerektini düşünüyorum.

Sağ bek rotasyonunda elimizde salt bir bek malesef yok. Hep devşirme oyuncularla idare ettik geçen sene, bu sene oraya iyi bir bek oyuncusu alınmalı bence. Herkes Boey ismini konuşuyor ama bence o kadar maliyete girmeye gerek yok Boey kadar katkı alabileceğin bir sürü oyuncu bulursun Fransa'da yeter ki biraz araştırılsın. Hem Boey de buraya geri gelip geri adım atmak istemez, kaldı ki gelmesin de, gelmesi bizim için de çok iyi olmaz. Sattığımız oyuncunun tutunamayıp geri gelmiş olması bir sonraki satışlarımız için de olumsuz referans olabilir. Bu yüzden Boey Bayern'den ayrılsa dahi üst düzey ligde kendisini tekrar kanıtlamasını isterim. Leicester'da James Justin var bence çok iyi oyuncu bizim lig için de tempo sorunu hiç olmaz Kiralık olarak yoklamak lazım. Yedeği olarak da Kayserispor'dan Gökhan Sazdağı ve Ali Turap yeterli olur düşüncesindeyim. Kaan Ayhan da orayı kotarıyor zaman zaman. Oyun bilgisi üst düzey Oscar Mingueza alalım ister gönül ama çok para be bir sağ bek için. 2026 yazında sözleşmesi bitiyor belki ufaktan yolunu yaparsak sonrasında neden olmasın.

Sol bek için Eren ve Jakobs'un yeterli olacağını düşünüyorum.

Gelelim orta saha rotasyonuna, şu an elimizde Lemina-Thor-Berkan-Sara-Kerem-Eyüp-Gökdeniz ve Efe var. Eyüp,Gökdeniz ve Efe'nin kupa maçları dışında çok fazla süre alamayacaklarını biliyoruz bu yüzden bu oyuncuların bir şekilde kiralık vs elimizden çıkarmamız lazım. Kerem Demirbay için bir teklif vs varsa bence değerlendirmeli bizdeki misyonunu yarım sezonluk iyi performansı ile tamamladı.Oyun bilgisi çok iyi ama fizik kalitesi o kadar kötü ki bizim ligde bile sırıtıyor artık. Arap yarımadasından şöyle 2-3 milyon euroluk teklif gelse gönderilmesi taraftarıyım. Berkan gibi çalışkan oyunculara ihtiyacımız her daim olur. İyi bir yedek kendisi. Bunu kendisinin de kabul etmesi gerekiyor malesef. Yani oynayacağım diye tutturup oynayabileceği maksimum takım Alanyaspor vs olur. Sözleşmesi bitecek olan Mario Pasalic iyi bir ekleme olabilir bence bizim takım için. Ha yaşı var diyorsanız Motherwell'den 18 yaşında Lennon Miller önerim olur. Temposu var, topla arası iyi. Geçen yıl 39 maç oynaıp 12 gol katkısı vermiş bir oyuncu. Bir önceki yıl da yine 32 maç oynayıp 4 gol katkısı var. Bu yaşta İskoç Premier Ligi'nde bu kadar forma şansı bulması önemli.

Kanatlarda şu ana kadar elimizde kalan oyuncular, Barış,Sallai,Yunus,Kutucu ve yeni transferimiz Sane. Oraya Silva ismi konuşuluyor her ne kadar ben çok zor bir transfer olacağını düşünsem de kimsenin hayır diyemeyeceği bir oyuncu. Takımın seviyesini fena yukarı çeker.

Forvet'e Osimhen bekliyor herkes. Burada söylenecek söz yok zaten.

Kaleyi en sona bıraktım ben sezon başından beri Napoli kalecisi Meret ismini istiyordum ama 2 yıl daha uzattığı haberlerini duyduktan sonra basında adı geçen kalecilerden bir tek Petrovic ismine sıcak bakıyorum hem yaşı itibari ile hem ayak kalitesinin çok iyi oluşu vs bizim takıma en çok Petrovic isminin yakıştığını düşünüyorum.

Barış falan giderse yerli oyuncu rotasyonu çok düşecek… yerli oyuncu olarak isim de yazmıyor kimse… benim de aklıma kimse gelmiyor zaten… ama sağlam yerli rotasyonu olmadan başarıda zorlanırız… Hakan dır ilkaydır o yüzden önemli. Hoş onlar olsa bile cl kontenjanında yabancı sayılıyorlar… Ozan kabak dediler dün erinçler… son durumu nasıl? Bilmiyorum hiç. Ama alt yapıdan yetişmiş olması da bir artı…

zaha cidden c. palace dan geldi bize? Neden bile bile lades olduk ki dandik takimdan topcu almamamiz gerekir

Sözleşmesinin son senesiymiş 15-18e bağlanır.

Yüksek bonservistense yüksek maaştan kaçınmak lazım, yüksek maaş ve tamamlanmayan kontratlar kulüplerin batma sebebiydi BB mevzusuna kadar.

Borçlar TLye döndü, çılgın enflasyon oldu diye döviz borçları erimiş oldu.
Orasi oyle ama ipin ucunu kacirmamak lazim genede (cuesta franko jelert 8 9 milyonlari gibi)

Yazilip cizilenler sacmasapan meblaglar topladiginda, gelir arttida(goreceli tabi doviz hareketine gore) kurusuna kadar harcama kafasina biraz karsiyim yalan yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt