- 12 Haziran 2015
- 36.203
- 31.891
- 2.693
Yuh, gider artık herhaldeOsimhen’e bonuslarla 50m üstü teklif etti al hilal diyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yuh, gider artık herhaldeOsimhen’e bonuslarla 50m üstü teklif etti al hilal diyorlar
Çıtanak dayidan mesaj var
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Kafe işletiyorum adamlara çayı zor satıyorum forma 3 milyon bence imkansız.Messi gelirse 3 milyon forma satarız tahminen
aletin çalışmaması kötü bişey, oyalanacak meşgale aruyor insanDede her gun bir transfer haberi veriyor.![]()
Yasak yaw bu naptınYasaklı kaynak
Aynı yaşlarda olsa futbolcu kalitesi olarak İlkay derim ancak H.Calhanoglu şuanda en formda dönemlerini geçirmesine rağmen yinede bizim takıma istemem 2 sene sonra nasıl göndeririz diye ugrasiriz Hamit Altıntop kadar katkı verir fazlası olmaz.İlkay mi HakanÇ mi. Yüz bin milyon kere HakanÇ.
Boldladığım kısım zaten tartışmaya açık değil. Üstelik bambaşka profiller. Ha hem kalite skalası olarak (Osimhen A+ oyuncu, Real dahil dünyanın her kulübünde oynar), hem de Osimhen tarzında (delici, sprinter) topçu bulmak şu forvet kıtlığında imkansız gibi bir şey. No-name birini bulabilirsin belki o tarz, o da şu aşamada ancak Morata'nın gidişi sonrası 2003 ve öncesi doğumlu 3. forvet alternatifi olarak düşünülebilir. İddia edildiği gibi Osimhen alacak kadar param varsa ve bize gelmiyorsa o paranın çok daha azına direkt Hojlund'u almaya çalışırım. Yaşı da üstelik daha 22.Ben de söyledim bunları renktaş. David öyle abartılacak atlet fuleli değil. Ola ki osi ayrıldığında biz bu elemana bu misyonu yüklersek üzülen biz oluruz. Osi davidden en az 2 3 gömlek daha iyi bir oyuncu.
Mukiele sakatlık sorunu yoksa tamam ama Tchatcgoua ve Osayi bize olmaz onlar yerine Killian Sildillia yada Trai Humme'yi düşünmeliyiz.Boey olmazsa Tchatchoua, Mukiele veya Osayi'den birisini almak lazım diye düşünüyorum. Boey'i 20 M gibi bir opsiyonla falan almamalıyız bu arada bizdeki prime döneminden çok uzakta.
Borservis olmayacaksa alınabilir
Dalga geçmeye başlıyorum
Güvenilir bir kaynak değil, geçmişte de yapmısligi var, boş vermek gerek kısacaadam divan kurulu üyesi yalan söylerse kendi ayıbı olur
bu doğruysa Chelsea'den kurtuluruz Manu da Gyökeres'e 100 sıkacak herhalde