Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.243
- 10.598
- 1.303
Duranın 20m maaşı varmış arabistanda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yüce divanda isminin P. Enis Negatif Sever yapılacağı infosuna ulaştım.Bu herif yüzdüzün teki
oyuncu ile ilgili acayip istikrarsız yorumlar var ya. kimi topçu değil demiş, kimi kafadan kırık demiş. ancak senin de dediğin zaman aralığında bir ivme yakalamış. henüz hiçbir takımında ilk onbir oyuncusu olamamışken çok ciddi bir paraya arabistan yapmış. ilginç bir oyuncu olduğu belli. fb için uzun vadeli biri olmayacaktır olsa bile max 1 sene kiralık olacaktır. benim pek tadımı kaçırmadı bu iş -eğer olursa-. 35.5'luk sağ bekten sonra, ikinci karavana iş olur gibi fb adına.Bu Jhon Duran'ın Villa'ya 23-24'te ilk transfer olduğu sezonda pek adı geçmedi galiba, az süre alan genç oyuncu tadındaydı sanırım. Gerçi aldığı süreye oranla yine 3-5 gol atarak azıcık kafayı göstermiş galiba. Neyse yani ben bu sezonda hiç dikkat etmemişim bu çocuğa. Kayda değer para vererek de almışlar Amerika'dan, demek bir wonderkid'lik vardı elemanda...
Ancak 24-25'te ilk haftalara sapık sapık goller atarak girdi diye hatırlıyorum, dirblingler ve uzaktan şutlar falan... Ben gollere/özetlere bakarken de yeni transfer ilk 11 oyuncusu sanarak izlemiştim. Yardıra yardıra gidiyordu bazı pozisyonlarda merkezde top alıp. Demiştim nereden bulmuşlar bu herifi. Böyle adamlar bulabilirken neden Zaniolo alsınlar falan diye düşündüm hatta. Meğer yedekten girerek atıyormuş hep. Tabi sosyal medyada da biraz gündem oldu ufaktan o ilk maçlarda yaptıkları, EPL konuşulan programlarda da adı geçti etkileyici oyuncu diye. Sonra tabi öyle her maç gol atarak devam edemedi, hype azaldı, ben de çok takip edemedim derken bir baktım ocak'ta Araplar ciddi para bastırıp almış...
Eğer EPL'deki ilk haftalarda gösterdiği atletik yetenekler ve dribling özelliği çok geçici bir anomali değilse TR liginde ciddi etki yaratabilecek bir oyuncu gibi duruyordu.
Boş beleş herifin tekiBu herif yüzdüzün teki
35.5 luk sag bek kimoyuncu ile ilgili acayip istikrarsız yorumlar var ya. kimi topçu değil demiş, kimi kafadan kırık demiş. ancak senin de dediğin zaman aralığında bir ivme yakalamış. henüz hiçbir takımında ilk onbir oyuncusu olamamışken çok ciddi bir paraya arabistan yapmış. ilginç bir oyuncu olduğu belli. fb için uzun vadeli biri olmayacaktır olsa bile max 1 sene kiralık olacaktır. benim pek tadımı kaçırmadı bu iş -eğer olursa-. 35.5'luk sağ bekten sonra, ikinci karavana iş olur gibi fb adına.
Çünkü biri 20 milyon diğeri 8 milyonLan madem neden Cuesta yı önerdin KRAL?
![]()
yürüyen kyle. (milan'daki)35.5 luk sag bek kim
8 m kiralama bedeli 12 m zorunlu satın alma opsiyonuÇünkü biri 20 milyon diğeri 8 milyon
Ibo'da 20 milyon yoktu
Hakkını verelim güzel senaryo yaziyorBerk gölün bişey bilme ihtimali yok
Sane gelmeden 1 gün önce haziranda saney alamazsın diyordu
Osi bize geldiği sürece sorun yok benceDuran fbye gelirse ligin oynanmasına gerek yok
Futbolu ne zaman öğreneceksinDuran fbye gelirse ligin oynanmasına gerek yok
sezon baslayınca seni banlama niyetinde olanlar var devre arasına kadarDuran fbye gelirse ligin oynanmasına gerek yok