Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Etrafındaki birçok güzelliği görmenin aksine,kendisini bitap düşürecek seyler buluyordu inadına.Şaşkınlığımız shopenhaure'in karamsarligini ruhuna adeta bir nakış gibi isleyen bu genç adam içindi.evet onun adı musap'ti. @Mert Aydinli

Kendisine gelen müjdeler için amansız bi yüreği vardı,sevimsiz bir hal alıyordu bazen vesveseleri.Onu olduğu gibi sevmek zaman alacaktı şüphesiz ama yine de deneyecektik.

Musap ilham verdi şu an bana.sagol musap

Etrafındaki birçok güzelliği görmenin aksine,kendisini bitap düşürecek seyler buluyordu inadına.Şaşkınlığımız shopenhaure'in karamsarligini ruhuna adeta bir nakış gibi isleyen bu genç adam içindi.evet onun adı musap'ti. @Mert Aydinli

Kendisine gelen müjdeler için amansız bi yüreği vardı,sevimsiz bir hal alıyordu bazen vesveseleri.Onu olduğu gibi sevmek zaman alacaktı şüphesiz ama yine de deneyecektik.

küfrü yersin dikkat

İcardi ile aynı tipte olduğu için sanırım.
İcardi efsane kafacı, jonathan David in kafa, hava topu sıfır. Ama fiziksel güç olarak icardi den iyi. İkisi de sprinter değil ama kısa mesafede Dar alanda jonathan David biraz daha etkili., şut tekniğinde icardi benzersiz topçu jonathan vasat, bitiricilikte ikisi yakın derim. İcardi oyun zekası olarak çok daha iyi ama pas opsiyonu ve aktiflik jonathan David daha iyi derim.

İkisi de oyun gücünü benzer artırır. Osimhen oyun gücü olarak ikisinden 2 kat daha iyi dipnot olarak.

bu arada biraz araştırdım bu zahavi birini daha verir bize bulkada bunlardaymış

dedim sana regulusda haftasonu tatil yapar yaprak kımıldamıyor gördüğün gibi

Alisson
Frimpong konate dijk robertson
Sobosz allister graven
Salah diaz wirtz

Stegen
Boey sançez lucumi jakobs
Toreira lemina ilkay
Yunus osimhen sane

Çıkar mı anfielddan bi beraberlik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt