Samet Keskin
Sarı Üye
- 9 Temmuz 2022
- 108
- 75
- 103
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tasarimi daha iyi ana renkler konusunda firmayi girmek lazimAbi renkler soldaki ile aynı işte ama tasarımı 10 üzerinden 8 vs çok iyi bu sezon parçalı
Hayır etmem, halen 6 Babel, 7 Babel, 8 Crouch diye sayıp malum camia ile dalga geçiyorum.Şlde bir maçta 8-0 yenilicez ama ilk 24e girip 1 tur da geçicez
Kabul eder miydiniz
Bunlar birbirinin üstüne işer walker da su püskürtür. Malum ağzıyla 5 metreye su püskürtüyor.HahahaWalkera ne istiyorsan veriyoruz demişler herif biraz bekleyelim demiş. 35 yaşındaki ölü adamı bile parayla ikna edemiyorlar.
@Okan Mason
Hayır. Kimse nasıl ilk 24 yaptınız demez ama 8-0 dilden dile konuşulur yerelde.Şlde bir maçta 8-0 yenilicez ama ilk 24e girip 1 tur da geçicez
Kabul eder miydiniz
Ya birader sen niye böylesin?Şlde bir maçta 8-0 yenilicez ama ilk 24e girip 1 tur da geçicez
Kabul eder miydiniz
Bari ilk 8 e gireydikŞlde bir maçta 8-0 yenilicez ama ilk 24e girip 1 tur da geçicez
Kabul eder miydiniz
Sane-Osi-Leaoİnandım ağa, Allah senden razı olsun
Başın sağolsun, anneanneye de rahmet diliyorum. Allah sıralı ölüm nasip etsin..Sevdiklerinizle hayatin tadini cikarin beyler
Dün bir hastahane odasinda anneannem’in gözlerimin önünde vefat ettigini gördüm
Gec olmadan sevdiklerinizle keyifli vakit gecirin
Ben gecmis te cok yaptim ama ona ragmen eksik yapmis olabilirmiyim diye ukte kaliyor insanin icinde
Leao çöp diyen birileri yokmu yaw , forum iyice performansını yitirdiSane-Osi-Leao
45cm farkla ofsayt