- 31 Aralık 2015
- 14.584
- 9.515
- 1.588
Bekliyoruz hocamen az 20 tane sol stoper sayarım Salisu'dan da ucuza mal olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bekliyoruz hocamen az 20 tane sol stoper sayarım Salisu'dan da ucuza mal olur
skandal resmen cuesta kazığının faturasını ödemeyen adamlar böyle isimleri gündeme getirtiyor. Kulübü soymamaları için sosyal medyada yangın çıkarmak gerekiyor.Şu transferden kaç para dilleyecek acaba düşünmeden edemedim.
BasseySayalım hocam.
Bu herifin yakınındakiler bunun ne olduğunu bilmiyor mu sence o yüzden yönetimde hocada istifa ben bu herifin yapacağı transferi istemiyorum diyecek ama olur mu siyasi parti gibi birbirlerini koruyup taraftarın parayı istedikleri gibi yiyorlar afiyet olsun.skandal resmen cuesta kazığının faturasını ödemeyen adamlar böyle isimleri gündeme getirtiyor. Kulübü soymamaları için sosyal medyada yangın çıkarmak gerekiyor.
Müsait zamanda TM profillerine ve skills videolarına bakacağım. Teşekkürler.Bassey
Badiashile
Jose Cordoba
Abakar Sylla
Pavlovic
Niakhate
Sikou Niakate
Otavio
Lucumi
A.Ribeiro
Dardai
Nsoki
Zeze
İsaak Toure
Opoku
Brassier
Mawissa
Doumbouya
Davis Bautista
Güney Amerika'dan daha yazabilirim
Benim favorim Jose Cordoba geçen sezon Norwich'e gitti Sara'dan dolayı aramız iyi çözebiliriz onun dışında İsaak Toure ya da Nathan Zeze iyi potansiyeller keşke o tarz birini alsakMüsait zamanda TM profillerine ve skills videolarına bakacağım. Teşekkürler.
Yaygaranın en büyüğü hatip için yapılsa sorun kalmayacak. Nerde çerçöp var talip oluyorYangın tayfanın bayrağı devralma vakti geldi anlaşılan, artık böyle adamların ismi çıktığı anda sosyal medyadan yaygarayı basmalı, çöpe atacağımız tek kurşunumuz yok.
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Stoper transferi hatipoğlu ' ndaydı!!