Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.984
- 24.617
- 3.198
ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus'u 10 numaraya kaydırıp Sancho çekmek...
Bastoni,dimarco'nun futbolu bırakması lazim o zamanHerkesin ağzında finalde Hakan batırdı filan var. Ula hangisi finalde patatese bağlamadı interde? Tamam gelmesin ama çok bayat bir argüman bu
Hakan da gelsin, İlkay'da gelsin, Salih Özcan'da gelsin tam olarak rotasyon böyle olmalı
Torreira - Lemina - Sara
Salih - Hakan - İlkay
Jk’den duyum
Inzaghi alinmasini isterse Araplar verir belki; baska hiç bir takim vermez.Adamlar 20m bonservis istiyor
giriyor, geçmiş olsun
Ben söylenti vs sanıyordum direkt duyum vermişler, 433'den duyum alacağımızı düşünmemiştimOhaaaaaa
Metecan hakana çok yakın onun haberidir de oha yaw hiç ihtimal vermiyordum şuan değişti olay

Yunusun kariyer senesi gerçekten yengeç yaYunus'u satıp Nkunku çekeceğiz. İleri de pırpır show
BJk’de Patrick Schick’i istiyordu bildiğim kadarıyla. Shick işi gerçek o zamanArtik rakiplerde bizim transferleri takip eder oldu
inter yeni bi yapılanmaya gidiyor hakan'ı bi yere kitlemeye çalışıyor tuzağa düşmeyelim araplara satsınlar
Hakan da gelsin, İlkay'da gelsin, Salih Özcan'da gelsin tam olarak rotasyon böyle olmalı
Torreira - Lemina - Sara
Salih - Hakan - İlkay