Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ani haberler duyacağız demistim.ama hakan bana göre bitme olasılığı yüksek bi transfer

Hakan gibi orta sahayi Turk olmadigini dusunun, simdi X bir elit kulupten almaya kalksan en kotu 20 isterlerdi.

Oyle bakinca 15 milyona kadar normal bulurum bonservis bedelini ama Hakan'in ciddi maasi da var.

Senelik 6-6.5 milyon euro net maas aliyor.

Boyle bakinca cok pahali olur yani hem bizden 6-7 alacak hem de Inter'e bir ton para, zor gibi bence.

İnterden kim gelse fayda sağlar.sneider nagatamo.simdi hakan.pavard da kiralık gelse keske

bayern geçen yaz almaya çalıştı zaten hakan'ı ama alamadı. ayrıca rodri sakatlandıktan sonra henüz ne zaman dönebileceği bilinmediği dönemde manchester city de yokluyordu ara transfer dönemi için 6 ay önce.

Eee almamış işte

Hakan'ı istemeyen arkadaşları anlayabiliyorum ama Hakan için statik falan deniyor, onlar ya hiç Hakan'ı izlemedi ya da sadece milli takım performansı ile yorumluyor. Oturduğu yerden sen ben daha TV'de boş adam görememişken Hakan pası atmış, atağı şekillendirmiş oluyor.

Her şeyi geçtim adam son 8 yılda İtalya'nın şampiyonluğa oynayan 2 devinde forma giydi. Ne derseniz deyin Hakan tam bir büyük takım oyuncusu. Burada iş yapar yapmaz ayrı bir konu ama bu kadar anlamsızca küçümsenmesi bayağı komik. Adı Hakan olmasa, pasaportu İspanya, Portekiz falan olsa adının geçiyor olmasına ağzımızın suyu aka aka şaşırırdık muhtemelen.

GALATASARAYIN kaptanı geliyor kaptanı

icardiden alacagız hakana verecegiz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt