Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.216
- 24.261
- 3.093
İnzaghi seneye hakanı 50’ye alır mı?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gökhanım çıldırdım yazdın hepimiz ürktük son durum nedir güvende miyiz?Ben istemem , kapatsınlar
Lemina kesilmez ya , sanmiyorum yanileminayı kesip hakanı 6 oynattığında sana bu mesajını hatırlatacağım
ben biliyorum abi başımıza gelecekleri
buruku tanıdık artık
rahat durmaz
Hakan gibi orta sahayi Turk olmadigini dusunun, simdi X bir elit kulupten almaya kalksan en kotu 20 isterlerdi.
Oyle bakinca 15 milyona kadar normal bulurum bonservis bedelini ama Hakan'in ciddi maasi da var.
Senelik 6-6.5 milyon euro net maas aliyor.
Boyle bakinca cok pahali olur yani hem bizden 6-7 alacak hem de Inter'e bir ton para, zor gibi bence.
Nasıl çekmiyor ya 2 sayfa ötede en az 4 post var. Hakanı maliyeti için istemeyebilirler ama mesajlar paradan çok topçuluğuna laflar. Sane diyosunda adamın sözleşmesi bitmiş ve gelmek istedi. Bugün Hakan free olsa ondada şartlar aynı. Sane gibi piyangoda 10 yılda 20 yılda 1 gelirKimse köpek çekmiyor adama 40m istiyorlar 20e bırakırlar deniyor. 31 yaşında adam kim bonservis veriyor biz vericez. Sane 29 bonservis vermedik
Gecen sene ballon dor adayı idiYerli, aktif olarak dünyanın en iyi orta sahalarından hakan ç geliyor.
-gsc: abi çöp, almayın ya
napoliden 10 yaş mağaralı siyahi frank angutbokşi ismi geçer
-gsc: 100m verin alın nolur
Lemina kesilmez ya , sanmiyorum yani![]()
o zaman niye 40 milyon bonservis istiyorlarsahsi fikrim inter hakan’a kendine takim bul dedi ve hakanda uzerine dusunup turkiyeye gitmeye karar verdi
31 yasindaki adama 4 yillik kontrat vermem, verilmemeli. 3 yil olabilir ama bonservisi de az olmaz, maasi da cok. Zor goruyorum ben.son iki yılı oldugundan 4 yıllık 4,5 ile ikna edilebilir diye düşünüyorum
Sarayı çıkarıp Hakan koyuyorsun sadece saradan bin kat daha faydası olurAvrupada her maç os mızı hop oturtup hop kaldırdıklarında,ezim ezim ezildiğimizde buraya gelip özür dilerim futboldan anlamıyormuşum yazacak mısın ahmet
Hayatta vermez inter onu30 dumfries alırız anasını satayım
tam bir saçmalık