Çetin Gürzap
Kırmızı Üye
- 25 Haziran 2009
- 2.404
- 3.116
- 1.893
Hakan olayı Eylül'e kadar sürer. Inter verirse Eylül'de alırız vermezse seneye.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Inter e para verirsek bokoto yemişişko oluruz akanımBende az sans veriyorum hakan transferine, total paket cok para yav
Tamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.Yerli, aktif olarak dünyanın en iyi orta sahalarından hakan ç geliyor.
-gsc: abi çöp, almayın ya
napoliden 10 yaş mağaralı siyahi frank angutbokşi ismi geçer
-gsc: 100m verin alın nolur
frankowski gelirkende öyle denılıyordu ustad
sag bek almamalıyız artık
Onu diyorum zaten bende leminanın yedek olmasına karşıyımToreira lemina
Hakan
Buna şartlı ok illa gelecekse ama
Lemina yedeğe çekilir ya da satılmaya çalışılırsa işte o zaman boku yedik demektir
hakan ç. ateşi yandı
Yinede tuhafima giden: niye önce hakan ile görüşüyoruz? Citlatirsin adam olabilir der.Evet demek ciddiymis, en azindan bir ilgimiz var demek tabi bu transfer oluyor anlamina gelmez henuz. Bekleyelim.
Ilkay da gelirse nasıl olur ortasaha dizilimimiz senceTamamen yüz eskimesi ve tanımakla alakalı.
Bir oyuncu alınırken videolarına bakılır, güzel şeyleri incelenir güzel görülmek istenir.
Tanımadığın adamdır sekanslara bakılır hayvan dersin, robot sanırsın.
Alınca anlarsınki aslında hepsinin defoları var. Hakan’da da mevzu bu, sistemsiz milli takımlarda öne çıkamadı diye çöp çekilir halbuki adam İtalya liginin en iyi 10 numaralarındanken bir anda regista oldu onu da en iyi şekilde yaptı. Ona rağmen çift hane gol atıyor.
Oyun görüşü nedir, topu döndürmek nedir fikir olmayınca bireysel olarak herşeyi yapmayan adam çöp ilan ediliyor.
Neymiş ŞL finalinde etkisizmiş, karşıda Neves, Vitinha, Ruiz var sen 36lık Mkhi ve düşüşte Barellayla oynadın olsun bir zahmet ŞL finali orası.
Lemina gelmeden önce Torreira’dan da Sara’dan da iyi oyuncu demiştim, şimdi de Hakan için söylüyorum, eldekilerin hepsinden daha iyi oyuncu.
Bence süper ligde idare eder ama CL maçlarında darmadağın ederlerBu arada Sallai, Boey gibi katkı vermişti bize ligin son haftaları. Sallai ile denemeye devam da edebiliriz. Ne istiyorsak bek için yapıyor zira.
Evet görüldügü üzere