Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocayı birazcık tanıyorsam hakan kesinse birde 10 numara aldıracak bence..

Ya uuuuuu tamam

Ekli dosyalar

• images (1) (8).webp
    images (1) (8).webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 9
Bence tartışılmaz, aynı cümlede bile kullanılacak adamlar değiller.

Sara yeteneğinin topçusu da değil, 26 yaşına kadar olamamış da, kendisine de iyi baktığını düşünmüyorum evet iyi özellikleri var ama yarısını falan gösterebiliyor bizde.

Bahsettiğin sekans kaç kere oldu sezon içerisinde bu bile bir gösterge, o kadar iyi yapıyorsa bu işleri sıklıkla öyle pozisyona girer atardı golü. Hakan aynı rolde çok daha golcü sezonlar yaşadı.

Sara'nın Hakan'dan daha iyi denilebilecek iki özelliği uzun top ve belki dribbling yeteneğidir, başka da yok. Şut, kısa pas, baskı altında oynama, ikili mücadele vs konularında Hakan daha iyi.
Birinin diğerinden artısı olması falan bir şey ifade etmiyor. Ne kadar kaliteli olursa olsun ilk devredeki rus ruleti takıma Hakan'ı koyarsan Hakan kötü topçu gözükür diyorum ben de. Ama Sara tam tersi o rolde çok iyi top oynadı. Onu oynayabilecek tipte bir oyuncuymuş dedirtti. Hakan gibi adamın doğru kurguda bu seviyelere çıkartılabildiğini bir tek Inzaghi gösterebildi.

Sezonu bitiren takımda Sara rolüne Hakan'ı koysak muhtemelen Sara'dan çok daha iyi oynar o işi. Bizim takımdaki rolü o olur gözüküyor. Lemina rolü falan verilirse (ki Okan Buruk böyle gariplikler yapıyor) o zaman çok kötü gözükür işte Hakan. Ya 3'lüyü dener Hakan'ı 6 yapar Lemina'yı arkaya çeker, ya da 4-3-3'te 8-10 rolünü alır Hakan bizde. Beklentim o yönde.

Ya o değil de şimdi geriden okuyarak geliyom, bi tane de skills videosu izledim e bu Salisu düzgün bir oyuncuya benziyor. Neden bu kadar sövdünüz ki bu herife sakatlık geçirmesi fln dışında 1 problem mi var.

yok ben şu gelmek istiyorum diye yanıp tutuşuyorum diyenler için konuşuyorum bu kadar istiyorsa biraz düşüğe oynamayı kabul eder yani sonuçta burda asgari ücrete oynamayacak yine güzel para alacak
Adam gs'li olduğu için daha fazla yaşlanmadan gelmek istiyor. Gs'li diye bir adama hakettiğinden az vermek hem adama saygısızlık hem de bize yakışmaz

hakan'ın kanatlara salacagı paslarla frankowski'de coşacaktır diye düşünüyorum.

Net 6 alıyor zaten free sözleşme imzaladı, normal.

3+1 bonuslarla 4-4.5a falan anlaşılmalı, fazlasına gerek yok.
6’ya imzalamıştı da son sözleşme uzatımında sağlam zam çektiler diye biliyorum adminim. Bir de bunların yeni vergi yasasından dolayı 12,2 brüt doğruysa 9 net yapıyor sanırım.

Hakanı da alırsak daha takıma 1 tane bile 27 yaş üstü oyuncu gelmemeli kadayıf takım da olmayalım barış falan da giderse.Bek-stoper alacaksak genç olmalı barış giderse yerine genç almalıyız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt