Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.033
- 90.825
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyaları bayılıp almaları sorun değil. 2+1 sözleşme €5m maaş fln gibi getirirlerse bi şey olmazWalkeri alacaklar ama
Onun da 30 milyon bonservis olayi olduğu için çok zormuşDünyaları bayılıp almaları sorun değil. 2+1 sözleşme €5m maaş fln gibi getirirlerse bi şey olmaz
Son falan da olmamalı
Baris satilacaksa, Osimhen de gelmeyecekse direkt Guessand'a cokerdim. Hem kanatta hem forvette is yapacak bir eleman cunku. O oglan bir tek Galatasaray icin gelir Turkiye'ye oyle Fener'e gidecek bir cocuk degil.
Memo iyi ama Murhan transfer dönemlerinde full negatife dönüyorBen ara sira Mehmetimle oynarim, hosuna gidiyor cunku. Gurbetci takilmasi deriz ona, sirada Murhan var ama onu bulamiyorum suan.
Hem Hakan hem İlkay hem Bernardo'yu alan OB'nin Torreira-Lemina tarafını bozmama ihtimali yüzde kaç sence.Herkes hakana odaklandı da
Hakan serhat akına sane, ilkay ve bernardonun da ismini vermiş
Kavuk istediğimiz topçulara bak şunları da almak istiyoruz/alıyoruz gibi söylemlerde bulunuyor anlaşılan
Yani bernardo da h.o diyebiliriz
Tor lemina
Bernardo hakan sane
Osimhen
Öncelikle lemina yı taraftar aldırdı laflarından kurtulmak lazım. Okan onay vermese lemina alınır ve 11 e monte edilir miydi? Sene başında söylenen bir söz ile bu yorumları yapmak biraz haksızlık. O lafı söylediğinde müthiş oynayan bir mertens, bir önceki sezon şampiyonluk getirmiş kerem demirbay, yeni transfer esilen bir sara vardı. Kafasındaki şablon da belliydi. Sara torreira mertens olarak oynayacaktı. Kerem in çuvallayışı mertens in pilinin bitmesi ile orta saha ihtiyacı doğdu. Bir de o lafı söylediğinde oshimen değil icardi vardı. Osi olmasın yine aynı şekilde ekstra 8 yerine 10 numara isteyecektir. Oshimenin ileride rakibi bozguna uğratması lemina ve torreirayı etkili kıldı. İcardi ile Lemina torreira sara üçlüsü çok kısır kalırdı.Sorun şu ki başımızdaki hoca, leminadan önce orta saha sorulduğunda 12 kişi ile mi oynayacaz diye soruyordu. Leminayı taraftar aldırdı ve bjk darbesi olmasaydı oynatmayacaktı da; şimdi mevcut kadroda oyuncu gönderilmeden Hakan nasıl gelecek? Mevcut Takımı bozmak ne kadar akıl işi, özellikle orta sahayı?
Temmuz Ağustos Eylül'de de gelmesinOnun da 30 milyon bonservis olayi olduğu için çok zormuş
Haziranda fbye yildiz ve genç oyuncu gelmez
Zor ya, Osimhen'in alindigi bir senaryoda ayni sezon/transfer doneminde bir baska oyuncuya 25-30 kagit veremeyiz gibi. O yuzden bir cok transfer Osimhen'in durumuna bagli olacaktir.30k demiştin ben sorduğumda, osimheni de alırsak para yeter mi
Cunku sabahtan aksama kadar her kurusu hesapliyor, iki kurus fazla para gidecek diye odu kopuyor bazen.Memo iyi ama Murhan transfer dönemlerinde full negatife dönüyor
Haluk Yürekli'ye sahip çıkın hem iyi Galatasaray'lı hem medyadaki en güçlü GalatasaraylıEn sağdaki gözlüklü Emre zeytinli mi acaba?
AlacazOsimheni almamızın mümkün olmadığını bu sebeple daha fazla uzamaması gerektiğini düşünüyorum.
Beni aksine ikna edin.
Bence varya Osimheni baska bi bahara birakip direk Guessandi almak gerekir , abi adam dunya forveti felan fistanda finansal olarak cok zora sokacak bizi. Sponsor mponsor verecek birseyler diyorlarda bana yine de bizim boyumuzu asar diye dusunuyorumBaris satilacaksa, Osimhen de gelmeyecekse direkt Guessand'a cokerdim. Hem kanatta hem forvette is yapacak bir eleman cunku. O oglan bir tek Galatasaray icin gelir Turkiye'ye oyle Fener'e gidecek bir cocuk degil.