Transfer Nöbeti #4 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HakanÇ gibi oyuncuya hayır denmez ama çok önemli bir ihtiyaç mi ? değil. En iyi olduğumuz bölge şu an ortasaha Lemina-Torera-Sara zaten çok iyi bir üçlü. Oraya bir takviye yapsak takım güç kazanır mı (ilk 11 olarak)? bence Hayır. Ancak bir fırsat transferi olacaksa hayırda demem. Biz plan yapıyoruz ama bir bakarsın Torera uzun süreli sakatlık yaşar iyi ki almışız deriz. Osimhen efekt yapabilir. O yüzden fırsat transferiyse evet yoksa daha acil ihtiyaçlarımız var önemli olan.

GdS ve CdS ciddiye almağa değer kaynaklar değiller. Fotomaç Fanatik ayarı kaynaklar. He Hakan'a €10m net maaş verecez size de €25m bonservis verecez

Inter için açık ara en iyi gazeteci Fabrizio Biasin
Ondan sonra Matteo Barzaghi
Di Marzio, Romano, Moretto, Sky Italia diye gider

Kalanını asla ciddiye almaya gerek yok

Şimdilik sadece Biasin bir şey demiş. Onun dediğine göre de Inter Hakan'ı satılması mümkün değil kategorisinde görüyormuş

Bakalım Hakan orayı ne kadar karıştırabilecek. Inter'in elini hayvan gibi zorlamazsa almamız mümkün değil

leminanın sakatlık olayı uzun zamandır çok şükür olmadı ama önümüzdeki sezon için hiçbir şeyin garantisi yok , elbette orta saha almak lazım ama bu lemina gibi rakibi fiziğiye bozan bir oyuncu mu olmalı yoksa hakan gibi apayrı bir profil mi olmalı büyük bir ?

hocanın kimseye şans verdiği falan da yok elinde olsa 50 maç aynı kadro oynayacak , bazı oyuncular dehşet ötesi düşse bile kimseye şans vermiyor yani oynayan oyuncu 0 oynuyorsa yerine başkasını koyayayım 1 oynasın en azından yok hep o oynamak zorunda.O yüzden şu gelsin bu gelsin rotasyon işlerini de hayli komik buluyorum.Gelen oyuncu biri sakat yada cezalı olmadığı sürece oynamayacak 15 maç sonra ilk defa 11de pat diye başlayınca da herkes bu ne yiaav niye böyle kötü yiaav futbolcu değil demelere başlayacak.Yani hocamız 3-5 maç anca 11 başlatacağı için bir de oynadığı her maç formda olmasını bekleyecek herkes oyunculardan böyle bir dünya yok yani.O yüzden bu rotasyon falan filan işlerini geçelim haftada 5 maç da oynasak aynı kadro oynamaya çalışacak

ki neredeyse aynı mesajı geçen sene de yazdım 2023 transfer döneminde de yazdım bu sene de yazıyorum rotasyon hayali kuranlar için.Her sene de biriyle tartışıyoruz yok rotasyon olur bilmem ne süre dağılımı falan filan hesapları yapan oluyor da görüyoruz o dağılımları da.30 maç oynama berkan hop bir maç 11 oyna ama kötüsün kardeşim bu ne hal

Galatasaray kadrosu geniş olmazsa clde elelamin bilmem neyi oluruz.heleki okan burukla

fb genç ve hızlı bi kanat almak istiyo ama tadic ve dzekoyu çok arayacaklar muhtemelen skorerlik açısından.nesry giderse onu da arayacaklar

Bana göre 2018 yazının kopyası bu yaz onlar için. 2018-2019 sezonunun bir üstünü yasayacaklar seneye,aynısı olmaz herhalde.

Can Aydogmus seni mahvedecegim oglum.çünkü ben futbolu biliyorum

Dünkü Palmeiras-Porto maçını izleyen oldu mu?

Richard Rios ve F. Vieira nasıldı merak ettim.

Marsilya, Napoli ve Fenerbahce, Noa Lang'in menajeriyle temas halinde (Hollanda basini)
Eindhoven'da yaşayan 3 tane arkadaşım var kombineyle her maça gidiyorlar. Buna baya sövüyorlardı çok bencil ve istikrarsız diye. Abartılı ve takıntılı şekilde hem de. Topçu ne yaşatmışsa artık.

Gözünüzde Fanatik/Fotomaçın atacağı "Kolombiya Lokumu" başlığı canlandı mı?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt