- 2 Temmuz 2011
- 137.733
- 58.702
- 5.488
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iyi aksamlar.Günaydın
Beni oynatsalar daha bir sağlam dururum.Türkiye Kupasında Salisu ve Cuesta tandemi iş yapar mı ?
hakan ve osimhen gelirse cl'deki beklentin ne olur ?Hakan 10 falan istemez
10 isterse de almayız
Herkese 10 verdiğimiz de kolpadan ibaret, öyle bir bütçe yok.
Sane bedava diye verdin, o seviyede oyuncuya verilir bedavaysa o da.
Cockburn Towndaki renklastarıma yazmıştım onuIyi aksamlar.
Lig aşamasıhakan ve osimhen gelirse cl'deki beklentin ne olur ?
Hasan sas ve diğer Galatasaraylilarla cok yakın arkadaş.6-0 dan sonra milli takima gittiğinde şaka yapinca k emre belezoglu dövecekmiş nerdeyse,sen Galatasaray hakkinda boyle konuşamazsin diye onu da anlattibu s.akın gizli Galatasaraylı bence
fenerlilere göre galatasaray'a daha yakın, bunda oyunculuk dönemindeki türk oyuncular, futbol sonrası özellikle son dönemde fblilerin üzerine oynaması etken.bu s.akın gizli Galatasaraylı bence
taraftarın yarısı istemiyor hakan'ı dostumBelki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.
Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.
kötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?Lig aşaması
Belki bir nebze içiniz rahatlar. 2010'dan beri fazla yorum yapmam ama bu forumu takip etmeyi severim. Çalhanoğlu’nu kuzenim aracılığıyla tanıdım. Kuzenim sanatçı ve araları çok iyi. Çalhanoğlu iki sebepten dolayı ayrılmak istemiş: aşırı yoğun maç takvimi ve Inter’deki belirsizlik (hoca gitti). İtalya’da çoğu deplasman şehir dışında, otobüs ve uçakla gidiliyor. Türkiye Ligi 18 takımlı ve yarısı İstanbul’da. Eşinin Türkiye’de yaşama isteği de var. Hatta Sané ile de görüşmüş, o da aynısını belirtmiş. Yaz tatilinde bile “turnuvaya gidiyoruz” diye kulüple isyan etmiş.
Galatasaray ile menajeri Gordon görüşme yapmış. Menajeri 3 yıllık sözleşme + 10 milyon maaş istemiş. Prensipte kabul görmüş. Zaten Inter’de net 7 alıyor, bir de 2 yıllık sözleşmesi var. Yıl + yıllık biraz oynayabilir ama az çok bu rakamlarda sonuçlanır. Tek problem Inter. Öyle bedavaya bırakmazlar. 30 milyon demişler ama menajer + Hakan baskı yapacak yolları ayırmak için. Inter ne derece geri adım atar, ona bakılacak. Menajeri de bu hafta İstanbul’a gelip görüşme yapacak. Hatta Petrovic için de görüşülecek. Olur ya da olmaz bilemem.
ligde şampiyon olursak etmezkötü elenirsek (mesela 3-4 puanla) hocanın koltuğuna etki eder mi ?