Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 42.046
- 36.559
- 3.798
Şu anda transferden ziyade bu ay başlayacak Kemerburgaz Akademi inşaatı ne oldu? Şampiyonluk primleri bu sefer zamanında ödendi mi? Asıl merak ettiğim konular bunlar benim şu an.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erden timur'u ikna edip şu işi emanet etmezlerse çöp olacak florya.Florya projesi de yine yalan oldu, ölü taklidi yapıyorlar.
Şaşırdık mı
Onun burnu pasaport kontrolunde problem olur.STİLLER'i alma ihtimalimiz yok mu
hakana 30 vereceğime ona 35-40 veririm
burna 2.pasaport isteyebilirlerOnun burnu pasaport kontrolunde problem olur.
STİLLER'i alma ihtimalimiz yok mu
hakana 30 vereceğime ona 35-40 veririm
ET bu yönetimle çalışmaz bir daha. Kavukçuyla bir bağlantıları olduğunu biliyorum ama onun ötesinde bir bağı yok.Erden timur'u ikna edip şu işi emanet etmezlerse çöp olacak florya.
Şu basit bir haberde bile nasıl yanlış haber yaptın ya. Fatih terimin sözleşmesi zaten bitti kulüpte uzatmadı ve başka hoca ile anlaştı bu durumda fatih terim nasıl devam edebilir de kendisi bırakmış gibi haberlestirdin.
Orası öyle de camianın olaya müdahele etmesi lazım. Riva'nın içine edildi buna izin verilmemeliET bu yönetimle çalışmaz bir daha. Kavukçuyla bir bağlantıları olduğunu biliyorum ama onun ötesinde bir bağı yok.
Böyle devam ederse, ona gidiyor zaten.Orası öyle de camianın olaya müdahele etmesi lazım. Riva'nın içine edildi buna izin verilmemeli
Şu basit bir haberde bile nasıl yanlış haber yaptın ya. Fatih terimin sözleşmesi zaten bitti kulüpte uzatmadı ve başka hoca ile anlaştı bu durumda fatih terim nasıl devam edebilir de kendisi bırakmış gibi haberlestirdin.
1 temmuzda yetki süresi bitiyor bildiğim kadarıyla, otomatik iptal olacak ve yeniden yetki almaları gerekecek.Orası öyle de camianın olaya müdahele etmesi lazım. Riva'nın içine edildi buna izin verilmemeli